Podívejte se na nový klip Pharrella 'Can I Have It Like That'

04.11.2005 12:00 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Pharrell Williams - Can I Have It Like That
© facebook interpreta
Pharrell Williams, člen producentského dua The Neptunes a skupiny N.E.R.D., zkouší štěstí i na sólové dráze. Na začátek listopadu ohlásil své debutové album "In My Mind", které propaguje singl "Can I Have It Like That", v němž je ke slyšení i zpěvačka Gwen Stefani. Sami z videoklipu můžete posoudit, jestli si Pharell poté, co napsal hitové skladby pro své kolegy, zaslouží i vlastní hit.

"Can I Have It Like That" není jeho singlovým debutem, tím byla skladba "Frontin'" před dvěma lety. Tehdy ohlašovala jejich album "The Neptunes Present The Clones". Pharrell se navíc také objevil ve spoustě singlů jako host, teprve teď však svoji sólovou kariéru rozjíždí naplno. Album "In My Mind" bude obsahovat sedm r'n'b a sedm hiphopových skladeb, mezi hosty budou třeba Daddy Yankee, Vanessa Marquez nebo Jay-Z. Vyjít by mělo 15. listopadu. "Can I Have It Like That" je prvním singlem, malým dílem na něj přispěla i Gwen Stefani, které Pharell napsal hit "Hollaback Girl". Singl vyšel v Evropě oficiálně 31. října, za oceánem se už hraje v rádiích a patří mu 97. příčka v pořadí Billboardu. Videoklip natočil režisér Paul Hunter.

Videoklip Pharrella Williamse "Can I Have It Like That" si můžete prohlédnout ve formátu Windows Media pro pomalejší a rychlejší připojení nebo ve formátu Real Video pro pomalejší a rychlejší připojení.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY