Richard Müller s sebou do Prahy přiveze hvězdy z USA

16.10.2005 11:23 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Richard Müller N
© www.muller.sk
Richard Müller dělal na své novince "44" s esy světové muziky, ale tím to pro něj neskončilo. "Půl dne jsme hledali odvahu se jich zeptat, zda by přijeli zahrát do Čech a na Slovensko koncerty. Jejich reakce byla okamžitá: 'Yes, samozřejmě, zavolej!' A 9. prosince se mnou odehrají v T-Mobile Areně jediný koncert v ČR," vysvětluje Müller účast těchto světových hvězd na koncertním turné sestávajícím ze tří slovenských a jednoho pražského vystoupení.

Slovenské koncerty proběhnou v termínech 5., 6. a 7. prosince, turné vyvrcholí 9. prosince v pražské T-Mobile Aréně. Kromě baskytaristy Anthonyho Jacksona se turné zúčastní všichni američtí muzikanti - Omar Hakim, Will Lee a Hiram Bullock. Doplní je ještě Mike Caffrey ze studia Monster Island z New Yorku, kde se natáčelo "44". Dalším hudebníkem, který se objeví na pódiu, bude producent alba Henrich Leško.

Kromě nových skladeb z alba zazní na koncertě i výběr těch největších Richardových hitů, jakési "Best Of" celé jeho kariéry. Propojení Richardova nezaměnitelného pěveckého charisma s instrumentálními světovými hvězdami slibuje skutečně výjimečný hudební zážitek.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY