Redman bude divočit na novém albu

08.10.2005 09:06 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Redman N
© facebook interpreta
Úspěšný komediální herec, ale hlavně rapper Redman konečně dokončil své nové album. Bude se jmenovat "Red Gone Wild" a vyjde 15. listopadu.

Redman si užívá svého postavení v rapové hierarchii a pozvání mu neodmítly takové superhvězdy, jako je Eminem, Snoop Dogg, Ludacris nebo Ghostface. Jak informuje Billboard.com, první jmenovaný produkoval skladbu "I C Dead People", ve které se setkají zesnulé rapové hvězdy Big Pun, Big L a Notorious B.I.G. Další beaty dodali Rockwilder, Erick Sermon nebo DJ Clark Kent. První ochutnávkou z alba je skladba "Rush The Security", která zazní také ve videohře "True Crime Pt. 2: New York City".

Rapper se bude snažit navázat na šest set tisíc prodaných kusů svého předchozího, pátého alba "Malpractice". Vydal ho před čtyřmi lety a dlouhá odmlka byla způsobena rozjížděním herecké kariéry. Redman se objevil ve třetím díle "Scary Movie" a po boku kolegy Method Mana ve filmu "Kdo hulí, ten umí". Úspěch jim vynesl nabídku na komediální sitcom "Method & Red" na stanici Fox.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY