Poslechněte si 'Bitter Pill' z nové desky November 2nd

29.09.2005 15:00 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

November 2nd N
© www.november2nd.cz
Skoro vždy, když se některé z domácích klubových kapel podaří podívat se pracovně mimo české luhy a háje, zareagují tuzemská hudební média jednak tím, že o této události nadšeně informují, jednak že dotyčnou skvadru onálepkují jako v zahraničí úspěšnou a tudíž nadějnou. Přesně tak se hovoří i o hranicko-pražské skupině November 2nd, která se širší veřejnosti představila před třemi lety debutem "Midnight Desert". Nyní je čas na novou desku. Ta vyjde 10. října u EMI pod názvem "Little Miss Behavin' And The Troublemakers".

Kapela okolo zpěvačky Sašy Langošové se v souvislosti s ní může pochlubit hned několika fakty, které souvisejí právě se zmíněným pronikáním za hranice českého státu. Novinka byla z části nahrána v New Yorku, produkoval ji Američan Steve Walsh, finálního mixu desky se ujal držitel Grammy David Bianco (Tom Petty, Robbie Williams, Carlos Santana, AC/DC) a zmasterována byla v Los Angeles Eddiem Shreyerem (Queen, Alice In Chains, Offspring, Tracy Chapman, Johnny Cash, Black Eyed Peas). Mezi zahraničními spolupracovníky najdeme i Bradleyho Strattona (Circus Praha, Snake Eaters), který zde má na svědomí doprovodné vokály a rapový part do jedné z desti písní.

Jak bude album, na němž se podíleli takové kapacity, ve výsledku znít, je pro nás zatím velká neznámá. Soudit lze pouze na základě pilotního singlu "Bitter Pill", kterou se vydavatelství EMI rozhodlo zveřejnit k poslechu ještě před její emisí. K mání je ve formátu Windows Media pro pomalé a rychlé připojení.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY