Richard Müller představil první singl z nové desky

04.08.2005 08:49 - Lukáš Franz | foto: facebook interpreta

Richard Müller N
© www.muller.sk
Začátkem září vychází Richardu Müllerovi nové album. Prvním singlem z jeho již jedenácté desky, jež nese název "44", bude duet s dcerou Emou "Už to tak vyzerá". Deset let po vydání "33" obnovil Müller spolupráci se skladatelem a klavíristou Henrichem Leškem, který se na novince podílí jako producent. Nová deska by měla být oproti poslednímu počinu "Monogamný vzt'ah" o dost pestřejší. Navzdory tomu, že se natáčelo ve stejném studiu a se stejnými lidmi. Původně chtěl Müller natáčet na Kubě, ale nakonec skončil ve svém milovaném New Yorku, který ho neustále "fascinuje, vzrušuje a inšpiruje".

Stejně jako při natáčení předchozí desky si do studia pozval několik zvučných jmen. Například - ze spolupráce s Monkey Business známého - kytaristu Hirama Bullocka, o němž Müller tvrdí, že je skutečný živel a chtěl by s ním pracovat i do budoucna, bubeníka Omara Hakima nebo baskytaristu Willa Lee.

Se zmíněnými muzikanty by chtěl Richard Müller odehrát také koncert v T-Mobile Aréně, jenž proběhne devátého prosince. Samotné album "44" by se mělo v prodeji objevit 6. září.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY