P.O.D. chtějí na desku Jonathana Davise z Korn

03.05.2005 10:12 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

P.O.D.
© www.payableondeath.com
Že P.O.D. hodlají trumfnout úspěch zatím posledního alba "Payable On Death", jste se na musicserver.cz mohli dočíst zhruba před půl rokem. Ačkoli zbožní metalisté ještě nedávno tvrdili, že desky se veřejnost dočká až v příštím roce, nyní se zdá, že emisi stihnou ještě na přelomu léta a podzimu.

Kapela Sonnyho Sandovala dala do kupy kolem dvaceti písní. V dubnu nahrála party baskytary a bicích, nyní hodlá dotočit zbytek. V této souvislosti oslovila leadera Korn Jonathana Davise. "Předběžně na naši nabídku kývnul," řekl k jeho angažmá Sandoval s tím, že Davise poprosil o účinkování v jedné z písní. Ve studiu v San Franciscu i při tvorbě repertoáru muzikantům z P.O.D. sekundoval producent Greg Fidelman, známý svou spoluprácí s Audioslave a Marilynem Mansonem. Samozřejmě jí pomůže i se zbytkem, který vznikne v domovském prostředí kapely v San Diegu.

Čekání na novinku mohou nedočkaví fanoušci vyplnit sledováním videonahrávek ze studia, jež jsou k dispozici na webových stránkách skupiny. Část příznivců si P.O.D. užije i v rámci letního turné, jehož přesné termíny však zatím nejsou známy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY