Někdejší 'Holka' Katka Brzobohatá je připravena debutovat

18.04.2005 10:14 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Katka Brzobohatá - Reality Show
© facebook interpreta
Bývalá členka dívčí skupiny Holki, Katka Brzobohatá, si na první květnové pondělí naplánovala vydání své první sólové nahrávky. Zařadila na ni třináct skladeb, přičemž pilotním singlem učinila píseň "Seš v tom sám".

Žánrově by se mělo jednat o "americký pop", konkrétněji o skladby ovlivněné black-music. "Černou hudbu jsem poslouchala vždycky a touhle deskou jsem si vlastně splnila svůj sen," řekla zpěvačka k debutu "Reality Show". Autorem původních dvanácti písní a zároveň producentem alba je Stano Šimor, zbývajícím třináctým songem je coververze belgického hitu "Light Of My Life" zpěvačky Belle Perez.

Holki seskupil v roce 1999 Peter Fider. Vyplnil jimi příslovečnou mezeru na trhu, a zajistil jim tak slušný komerční úspěch. Po třech řadových deskách ("S láskou", "Pro tebe", "Spolu") a videokazetě "Holki - videoklipy, rozhovory, dokument" však dívčí kvartet přišel se zprávou o ukončení kariéry a s rozlučkovým albem "Vzpomínky zůstanou". Tři ze čtyř zpěvaček se pak ještě na čas daly dohromady a natočily "Ať to neskončí", se Silvestrem 2003 to však vzdaly definitivně. Bývalá členka, Nikola Šobichová, mezitím stihla natočit sólový debut "Šedá", Klára Kolomazníková a Radana Lablajová se ji po druhém rozpadu Holek rozhodly následovat - první s deskou "Sama", druhá s "Kaleidoskopem".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY