Rozjetí Chocolate Jesus debutují s EPčkem

18.02.2005 18:14 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Chocolate Jesus - Biograf
© facebook interpreta
Další skupinou, která se letos může prodrat na výslunní domácí hudební scény, je chrudimská kytarová čtyřka Chocolate Jesus. O přízeň veřejnosti se hodlá ucházet debutovou nahrávkou "Biograf", která by měla vyjít ještě v únoru.

"Biograf" vznikal v říjnu minulého roku v ostravském studiu C, a sice pod producentským dohledem Michala "Márdiho" Maredy (Vypsaná fixa) a Libora "Mikeše" Mikošky (Narvan). Prozatím jde o pouhé EPčko (obsahuje celkem šest písní), materiál pro dlouhohrající desku Chocolate Jesus plánují dotočit v červnu. Už nyní ale hodlají křít (25. února v Brně) a přemýšlejí o prvním videoklipu.

Kapela Chocolate Jesus se ráda ohání svým koncertním potenciálem a energičností vlastních skladeb. Jak sami tvrdí, nejsou kytarovou skupinou klasického typu, rádi se nechají ovlivnit mnoha hudebními směry, například funkem či alternativním jazzem, pročež prý posluchači mohou připomenout například Red Hot Chili Peppers nebo Rage Against The Machine. Za sebou mají řadu koncertů, mnoho dalších chystají odehrát v rámci koncertní šňůry.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY