Macy Gray - A Day In The Life Of Macy Gray

03.11.2004 13:00 - Pavel Parikrupa | foto: facebook interpreta

"A Day In The Life Of Macy Gray" je DVD, které snad ani nepatří na stránky musicserveru. Ale kdoví, kde jinde by se o něm mělo psát, když má ve štítu jméno výborné zpěvačky s parádním hlasem. Ovšem na tomhle DVD není hudby ani zbla. A to je na pováženou.
3/10

Macy Gray - A Day In The Life Of Macy Gray

Skladby: 16 kapitol
Celkový čas: 75 min.
Vydavatel: BMG
Na úvod upozornění: tato recenze bude krátká. Nemáte-li rádi krátké recenze, omlouvám se, ale o DVD "A Day In The Life Of Macy Gray" toho vážně nejde moc napsat. Jsme hudební server a na tomhle disku není skoro žádná hudba. Žádný koncert, žádné klipy.

Hodinu a čtvrt se můžete dívat na to, jak Macy Gray, jinak úžasná zpěvačka s osobitým nakřáplým hlasem (v těchto dnech jí vyšlo výběrové CD "The Very Best Of", o němž jsme psali) chodí po ulici a občas zaleze do nějakého obchodu, butiku nebo lokálu. Vážně, tohle je spíše reportáž, cestopis o Los Angeles, kterým provází docela vtipná ženská. Macy se svými známými korzuje po ulicích Andělského města a vypráví všechno možné, páté přes deváté. Celé si to můžete pustit v DTS a s francouzskými titulky a občas je to spojené s normálním rozhovorem.

Nevím, pustí si tu podivnost někdo víckrát než jednou? Naprosto jsem nepochopil, proč a pro koho celý tenhle dokumentární pořad, z něhož se ani moc nedozvíte, vznikl. Můžeme vidět jeden den v životě skvělé zpěvačky: jak nakupuje, prochází se po ulici, jak brebentí v baru a jak, díky Bohu aspoň za to, vybírá v konkursu bubeníka do kapely. Ale proč?


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY