Kollerband se chystá na křest v Akropoli

07.09.2004 14:03 - Tereza Fišerová | foto: facebook interpreta

Kollerband - Kollerband
© facebook interpreta
Pražský Palác Akropolis přichystal na středu 15. září další z mnoha koncertních křtů. V přesné polovině září bude nejznámější žižkovské pódium patřit matadorovi české rockové scény Davidu Kollerovi a jeho hvězdně obsazenému bandu, který pokřtí na uzavřeném koncertě svoje debutové dvojalbum (recenze zde).

Kollerband si rozhodně zasluhuje pozornost, a to nejen vzhledem ke kvalitní muzice, kterou se už prezentuje, ale taky díky jménům, která v kapele figurují – samotný frontman zpívá a tradičně hraje na bicí, basovou kytaru obstarává jeden z nejlepších tuzemských muzikantů Marta Minárik , kytarových partů se zhostili Tomáš Vartecký (např. Kurtizány z 25.Avenue) a Olda Krejčoves (Monkey Business), showmana Honzu Křížka si pamatujeme jako leadera dnes už bohužel neexistujících Walk Choc Ice – v Kollerbandu hraje převážně na klávesy a funguje jako vokalista. Za zmínku stojí také producent desky, kterým je David Bianco. Ten spolupracoval s Davidem Kollerem už i v minulé době v rámci zatím slavnější Kollerovy formace Lucie.

Pokud jste Kollerband nezastihli na žádném z letních festivalů a křest v Akropoli minete (můžete se na něj dostat, když vyhrajete lístky v některé ze soutěží), můžete si ho živě vychutnat jako hosta zimního turné Jim Beam Music, které pojede spolu s finalisty této vyhledávácí soutěže – kapelami the.switch a Lus3.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY