Vyhrajte 5 x CD BEATSTORM Síla v nás / 3 x vstupenku na TARWATER + OTK v Paláci Akropolis

05.09.2004 20:00 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Další týden plný soutěží je tu, přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete do své emailové schránky dostávat informace o tom, o co se bude na musicserveru soutěžit, zaregistrujte se zde. Na tomtéž místě se můžete z databáze i odhlásit.

Beatstorm - Síla v nás
© facebook interpreta
Naše první soutěž je určena hlavně milovníkům taneční hudby a spolupracujeme na ní se společností Bohemian Music Service. Beatstorm, to jsou Petr Stádník, Mirek Píša a Katka Kernerová a právě jim po deseti letech spolupráce vyšlo druhé album s názvem "Síla v nás". Předskakovali například ďábelskému projektu 666, chorvatské Karmě, objevili se na akcích po boku projektů jako Verona, Holki, Lunetic či Těžkej Pokondr. V rádiových i tanečních hitparádách se objevil jak první singl "Už nezůstávej sám", tak letní "Tak zpívej (na na na)". Album "Síla v nás" může vyhrát pět z vás.

Do kvízu o 5 x CD Beatstorm "Síla v nás" vstoupíte tady.
Tarwater
© facebook interpreta
Pražský klub Palác Akropolis pořádá tradiční koncerty pod hlavičkou Euroconnections, jejichž smyslem je seznámit české diváky se zajímavými zahraničními projekty. Takovým je bezesporu též německé duo Tarwater, které tvoří Bernd Jestram a Ronald Lippok. Jejich kytarově elektronický projev sklízí posledních několik let zasloužený ohlas nejen doma, ale také v zahraničí. Během vystoupení v Česku, které proběhne v pátek 17. září, je doprovodí kapela OTK. Na koncert mohou vyhrát vstupenku tři z vás.

Do kvízu o 3 x vstupenku na Tarwater a OTK vstoupíte tady.
Výherci z minulého týdne:
Singl Kings Of Convenience vyhráli Jaroslav Hlaváček z Loděnic, Petra Bukvaldová z Golčova Jeníkova a Marie Radaská z Plzně. Singl Mobyho a Public Enemy vyhráli Jan Hlavák z Prahy, Tomáš Szasz ze Sokolova a Radek Malec z Třebíče. Singl Jentiny vyhráli Jana Šímová z Hořic, Libor Kukliš z Ostravy a Hana Golaková z Prahy. Výhercům gratulujeme, ceny jim přijdou poštou. Výherci volných vstupů na koncerty budou vyrozuměni emailem.

Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem tři otázky, u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Poté, co absolvujete celý kvíz, vás vyzveme k zadání jména, emailu... a poté můžete jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně odpoví na nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, budeme mezi nimi výherce losovat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY