Zadumaní Chevelle odmítají cynickou cestu do pekel

13.08.2004 13:26 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Chevelle - This Type Of Thinking Could Do Us In
© facebook interpreta
Na 21. září stanovila společnost Epic Records datum vydání nové desky chicagského tria Chevelle. Album ponese jméno "This Type Of Thinking Could Do Us In" (volně přeloženo - takovéhle uvažování nás všechny přivede do hrobu) a skupina se jím pokusí navázat na milionový úspěch předchozího "Wonder What's Next".

Chevelle jsou taková zvláštní a netypická metalová skupina. Oni vlastně nejsou metalová kapela, ale určitě hrají hodně tvrdou kytarovou muziku, která svou vrstevnatostí a komplikovaností nemá daleko k Tool či A Perfect Circle. Ostatně právě k těmto souborům bývá hudba bratří Peta, Sama a Joea Loefflerových nejčastěji přirovnávána.

Přicházející novinka by měla být podle slov Peta ostřejší než dosavadní dvě desky "Point #1" a "Wonder What's Next". "Bude to víc agresivní než cokoli, co jsme dosud udělali," nechal se slyšet kytarista a zpěvák Pete. Album produkoval Michael Elvis Baskette a úvodní singl "Vitamin R (Leading Us Along)" už je v rádiích. Tracklist "This Type Of Thinking Could Do Us In" je následující:

1. The Clincher
2. Get Some
3. Vitamin R (Leading Us Along)
4. Still Running
5. Breach Birth
6. Panic Prone
7. Another Know It All
8. Tug-O-War
9. To Return
10. Emotional Drought
11. Bend The Bracket

Autor je redaktorem iDNES.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY