Na Portě i Zahradě zářili Brzobohatého Bůhví

07.07.2004 11:57 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Bůhví - Akt
© facebook interpreta
Kapela Bůhví moderátora "Česko hledá SuperStar" Ondřeje Brzobohatého, kterou jsme vám v sekci novinek již představili, má na kontě dva čerstvé úspěchy. Umístila se totiž na prvním místě jak na osmatřicátém klání folkové Porty v Jihlavě, tak na patnáctém ročníku festivalu Zahrada v Náměšti na Hané, kde získala hlavní cenu Krtečka.

Úspěch tam sklidila se svým neotřelým hudebním stylem, který s nadsázkou nazývají Czech World Music (ve skutečnosti jde o směsici rocku, folku, latinskoamerických motivů s vlivy z Balkánu, Litvy, Ruska i jiných koutů světa). Zmiňované vítězství je navíc tou nejlepší reklamou pro jejich novinkové album "Akt", jež nedávno vyšlo a pokřtěno bude 22. září v pražském Lucerna Music Baru. Zde se o proklamovaných kvalitách muzikantů z Bůhví budou moci přesvědčit všichni, kdož se stále ještě domnívají, že tato kapela není ničím jiným, než další bezcennou partičkou, co se hodlá prosadit díky popularitě jednoho ze svých členů.

Pro úplnost nutno dodat, že mimo Bůhví Brzobohatý nedávno vyrukoval s dalším hudebním projektem, a sice se sestavou NEO, v níž krom Ondřeje působí DJ Neo a zpěvačka Sonya.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY