A Perfect Circle chystají DVD, Tool novou desku

30.06.2004 10:02 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

A Perfect Circle
© facebook interpreta
Filosofičtí metalisté z A Perfect Circle zaznamenali svými dvěma alby "Mer De Noms" a "Thirteenth Step" obrovský úspěch, který jen umocnil popularitu leadera formace Jamese Maynarda Keenana. Aby se dostalo fanouškům zadostiučinění, APC chystají na letošní listopad emisi koncertního DVD. V srpnu by navíc měl alespoň v Americe vyjít další singl, tentokrát to bude skladba "Blue".

Jak je známo, Maynard Keenan není jen členem APC, ale také je mozkem neméně oblíbených a náročných Tool. S těmi by měl zpěvák nyní pracovat na nové desce, která naváže na opus "Lateralus" z roku 2001. Materiál na ni připravili především kytarista Adam Jones, bubeník Danny Carey a baskytarista Justin Chancellor v době, kdy se Keenan intenzivně věnoval APC.

Nezahálejí ale ani další členové zmíněných souborů. Kytarista a skladatel APC Billy Howerdel (ex-Tool) podle informací serveru Blabbermouth chystá sólovou desku. Bubeník Tool Danny Carey se zase vrátil k hraní s kalifornskými Pigmy Love Circus, kterým v minulosti produkoval také album.

Autor je redaktorem iDNES.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY