Celine Dion vydala živák z Las Vegas

15.06.2004 19:07 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Celine Dion - A New Day... Live In Las Vegas
© facebook interpreta
Zpěvačka Celine Dion vydává nové album nazvané "A New Day... Live In Las Vegas". Kolekce obsahuje třináct písní z koncertu "A New Day", kterým takřka před rokem zahájila své vystupování v Las Vegas, a dva doposud nevydané tracky "You And I" a "Ain't Gonna Look The Other Way".

Show v tamním Caesars Palace zažilo dosud přes milion fanoušků, kteří ještě před premiérou vyprodali veškeré vstupenky. Album má především jim, ale samozřejmě i jiným zprostředkovat atmosféru, která ve Vegas vládla. Aby byl požitek vyšší, mohou si fanoušci dopřát limitovanou edici s pětačtyřicetiminutovým DVD "One Year, One Heart". Na něm naleznou stručný pohled do zákulisí - budou moci shlédnout Celine ve studiu, při přípravách na samotnou show i jinak.

Zatímco DVD vyjde až někdy v listopadu, CD verze vyšla již 15. června a obsahuje tyto písně: Nature Boy, It's All Coming Back To Me Now, Because You Loved Me, I'm Alive, If I Could, At Last, Fever, I've Got The World On A String, Je t'aime encore, I Wish, I Drove All Night, My Heart Will Go On, What A Wonderful World, You And I a Ain't Gonna Look The Other Way.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY