Jaké bude počasí na Algida Big Chill?

31.05.2004 09:45 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Algida Big Chill plakát (2)
© facebook interpreta
Všichni již netrpělivě počítáme dny strávené v práci, noci promrhané spánkem, stříháme centimetry, přelepujeme medvídky z jedné strany postele na druhou, balíme si festivalová zavazadla a při letmém náznaku svitu slunečních paprsků vybíháme zjistit, jestli už se blíží léto, nebo jde jen o další zvrácené hrátky matky přírody. Letošní jaro se s námi příliš nemazlí, nicméně organizátoři tak skvostné akce jako je Algida Big Chill, myslí na vše a všechno je i v jejich silách.

Již během víkendu proběhl zkušební provoz hezkého počasí, v týdnu ho budeme ještě dolaďovat a v sobotu ho na vás pustíme naplno. Ano. Je to tak. Předpověď počasí na příští víkend dokazuje že i "God loves Big Chill", takže vyleštěte sluneční brýle a připravte se na teploty okolo dvaceti stupňů Celsiovy stupnice.

Doporučujeme naladit internetovou frekvenci www.bigchill.cz, kde již najdete profily všech účinkujících, plánek areálu, mimopražští se dozví, jak se do zmíněného areálu vlastně dostanou, počátkem týdne dojde i na tolik žádaný detailní line-up.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY