Los Banditos ve čtvrtek v Roxy

21.04.2004 12:45 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Roxy
© facebook interpreta
Němečtí Los Banditos jsou kapelou, prostřednictvím které na vás dýchne energická atmosféra 60-tých let, Tarantinovských filmů nebo skupin Shadows, Ventures či Sputnik. Je to surf, rock'n'roll, jsou to ženy, alkohol, nechybí ani zvuk klasických hammondek a především velká schopnost nebrat nic tak úplně vážně.

Kapela byla založena v roce 1996 ve městě Jena (Durynsko), má za sebou nespočet vystoupení po celé Evropě (Švýcarsko, Francie, Rakousko, Belgie, Dánsko, Holandsko, Itálie...), ale také vydané už čtyři desky, natočené čtyři videoklipy a jejich hudba byla rovněž použita v několika filmech. V České republice mají za sebou několik úspěšných klubových vystoupení, účast na festivalu Jižňák v Praze, na festivalu v Trutnově a jedno vystoupení v minulém roce v klubu Roxy.

Na koncertu s datem 22. dubna je podpoří skupina Esgmeq, která má na kontě letošní nominaci na Anděla v alternativní kategorii. Nezapomeňte a zapište si - předposlední čtvrtek v dubnu a rozjetý koncert německých banditů v klubu Roxy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY