XMAG objevuje nové tváře a má poprvé na výběr ze 3 CD

17.04.2004 11:26 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Xmag duben 04
© facebook interpreta
Nudí vás na party pořád ty samé ksichty? XMAG našel neokoukané tváře, na které se je radost dívat, ale to nic není proti tomu, jak dívenky umí mixovat! Řízný electro punk Míši Salačové, našlapaný house E-lite nebo v posledních letech nejpopulárnější britský styl hard house v podání jeho největší hvězdy Lisy Lashes?

Vrať se do popu - kdo se chce přiživit na taneční scéně? Bude Helena Vondráčková hvězdou letních festivalů? V tomto článku jsme se snažili najít hranici toho, co ještě je taneční hudba, co jí přináší nové podněty a kdo se jen křečovitě snaží chytit vlak, který už dávno ujel.

Dance Awards 2003 - letos se hlasování zúčastnilo o třetinu více respondentů než v loňském roce, party, jak uvidíte v reportáži, se podařila a bylo co fotit. Samozřejmostí jsou kompletní výsledky a krátké ankety s výherci!

DJ Blue to dokázal - díky DJi Blueovi bude mít patrně Česká republika další místo v Guinessově knize rekordů a u toho jsme nemohli chybět, zvláště když je Blue naším pravidelným spolupracovníkem. Pro XMAG sepsal vše, co si z akce dokázal zapamatovat, a přidal i fotografie ze zákulisí.

Paul Van Dyk - bude Paul Van Dyk zpívat? V T-Mobile Aréně asi ještě ne, ale bude o tom přemýšlet, jak nám prozradil poté, co jsme mu zavolali do jeho studia. Zajímá vás, na čem právě pracuje?

Vyberte si, je to na vás... - Míša Salačová - House Mix / Lisa Lashes - UK Hard House / E-Lite - Tech House...

Více na www.xmag.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY