Sunshine v úterý v Roxy

22.02.2004 09:17 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Sunshine
© facebook interpreta
To není vtip. Tohle by měla být kapela, ke které se budeme hrdě vlastenecky hlásit, sledovat její klipy na MTV a tvář frontmana Kaye vídat na stránkách zahraničního tisku. Sunshine k tomu mají zcela jistě namířeno.

Po letech koncertování po celém světě se jejich cesta díky kontraktu s americkým labelem Custard Records ubírá až k nebývalým výšinám. Nahrávací společnost ve vlastnictví Lindy Perry (ex-4 Non Blondes, dvorní skladatelka Pink) vzala kapelu pod svá široká křídla a s kontraktem na čtyři desky z nich velkorysou podporou hodlá udělat hvězdy první velikosti. A jak se to chystají udělat? Za prvé jim bude k ruce chlapík jménem Bernd Burgdorf, který své producentské služby poskytl např. Tomu Waitsovi, Pink nebo Green Day. Za druhé již v tuto chvíli není tajemstvím, že na tracku "Neon Religion" se objeví v roli hosta samotný Tricky (!) a pozvánku již obdržela i Alison Goldfrapp. V neposlední řadě je třeba zmínit, že deska vyjde celosvětově a k přípravám je jim k dispozici studio Swinghouse, v němž jsou jako doma Red Hot Chili Peppers, Linkin Park, Jane's Addiction nebo třeba Macy Gray. To máte dostatečné množství důvodů, proč prostě Sunshine vidět a slyšet musíte, předtím než vyrazí na turné po USA a Austrálii, Evropu nevyjímaje.

Příležitost k tomu budete mít poprvé od jejich japonského turné v úterý 24. února v klubu Roxy, kde zazní převážná většina skladeb z připravovaného alba. Taky už jste zvědaví? Předskakovat bude pražská kapela Anyway a lístky na koncert za pouhých 100,- Kč jsou k dostání v síti TicketStream a v klubu Roxy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY