Prosincový Ultramix právě vychází

05.12.2003 15:31 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Ultramix
© facebook interpreta
Na obálce Kylie Minogue, ZDARMA CD ORBITAL SESSIONS, classics and inspirations mixed by Phil and Paul Hartnoll - eklektický mix od legend světové taneční hudby, tracky od Plump DJs, Koma And Bones až po Mouse On Mars či The Specials či Dub Syndicate. K limitované sérii Ultram:xů je přiloženo CD The Chancers "Friendly Fire" (za doplatek 170,- Kč).

Kylie Minogue - Tělo jako důkaz. Fenomény máme rádi. Kylie Minogue spolu s Madonnou byly jako jediné na prvním místě britské hitparády jak v osmdesátkách, v devadesátkách, tak v novém tisíciletí. Co Kylie dovedlo k současné desce "Body Language" a co si o tom myslí naši redaktoři?
Téma: Hop a je tu plyšopop! Pod zvláštním titulkem se skrývá pátrání našeho redaktora Radka Bureše po těch nejtristnějších a nejšmírovitějších rovinách české pop music. Proč nás pořád musí obtěžovat prefabrikované bandy, jaké metody k tomu používají a proč s tím mají takový úspěch?
The Strokes - Halabalalůza. Hvězdy jako ze sedmdesátých let, stejná image, stejná muzika, jenom jejich věk a taky věk jejich fanoušků tomu neodpovídá. The Strokes vydávají druhé album a britská kritika je z nich paf. Jan Pomuk Štěpánek si ovšem zachoval chladnější hlavu.
Chtěl bych se jmenovat Dan. S Danem Bártou si v nitru podzimu, na lavičce obklopené listím Střeleckého ostrova, popovídal Pavel Kučera. A řeč přitom nebyla zdaleka jen o nové desce :Entropicture:, dozvíte se třeba, proč Dan hodil Anděla do řeky...
Desítka aneb nejzajímavější herci v českých klipech. Máte rádi hudební klipy? A máte rádi české herce? Zrekapitulovali jsme pro vás, v jakých různých klipech jste mohli koho vidět a jak se nám to líbilo.
Rozjezdy pro *****. Co asi tak můžeme vědět o folkové kytarovce, která vydává vinyly v limitované edici a nechce se vůbec s nikým bavit a zároveň je jednou z velkých hvězd alternativní části Británie? Objevil Pavel Kučera o Belle And Sebastian něco nového?
Punk Soul Brother. Vždy uhlazeně dekadentní a melancholií přeplnění Tindersticks vidí věci v jiném světle. Nejsou to nevrlí bohémové s červeným nosem, i když byste si to mohli podle jejich hudby leckdy myslet. Ultram:xu prozradili i to, co by podle nich měly poslouchat malé děti.
A dále: Outlandish, rozpad Suede, Darkness, Close Encounter, změny v Andělech, kdo ruší hudební pořady v TV?, měsíční hitparáda IFPI, hrobeček: Stone Roses, retro: Discopříběh - vznik disca, navštívili jsme za vás: Slovinsko, Geomusic: Wales, recenze, filmy, koncerty, kluby, 12 stran novinek, připravované desky, nové klipy, přehled rádií, soutěž, fade out: Fun Lovin' Criminals, oblíbené skladby odhaluje Maxim Velčovský, poslední fejeton Richarda Krajča a plno dalšího... to vše na 100 stranách.

1 číslo s CD v předplatném jen za pouhých 69 Kč. Předplaťte si Ultram:x a ušetříte 500 Kč. predplatne@ultramix.cz AKCE!!! Prvních 1000 předplatitelů dostane navíc 2CD "Prague Loves Paris" zdarma.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY