Páté a předvánoční Live! Electronic Tuesday Evenings In Matrix

29.11.2003 11:22 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

LETEM5
© facebook interpreta
Letošní poslední setkání fandů elektronické hudby v klubu Matrix proběhne v úterý 2. prosince od dvaceti hodin. Páté pokračování akce "Live! Electronic Tuesday Evenings In Matrix", která propaguje českou elektronickou hudbu, tentokrát slibuje koncert jednočlenného projektu PcbFlare a skupiny Tear, samotné koncerty začnou o půl desáté. Před půlnocí proběhne slosování vstupenek o cédéčka a večer bude pokračovat následnou Electro párty, kterou nachystá DJ Mirage, již teď se můžete těšit na kompozice od kapel Front 242, The Eternal Afflict, Laibach, Front Line Assembly, Depeche Mode, De/Vision, Camouflage, Skinny Puppy, Mesh, Suicide Commando, Rammstein, Die Krups, Vanessa a mnohých dalších.

Večer odstartuje člověk říkající si PcbFlare, ten se nechal inspirovat v odnožích electronic body music, breakbeatu, hardstepu a kombinuje rozličné ruchy s industriálními zvuky. Kompozice mají nádech rozmanitých ambientních ploch, beatů a ponuré atmosféry, během zhruba hodinového koncertu je rozhodně na co se těšit. Posléze vystoupí formace Tear, která spojuje města Písek a Hradec Králové. Skupina Tear se na české scéně objevila poměrně nedávno a koncert v klubu Martix bude jejich třetím oficiálním vystoupením. Premiéru si odbyli 18.9.2003 v Rock Café coby předskupina skupin Sepia (UK) a Immunology (CZ), kde sklidili příznivé ovace. Jejich pojetí "dark wavu" by jste si tedy neměli nechat ujít.

Pokud vás zajímají podrobnosti a ukázky z tvorby, snad jen zmíním, že ani jeden z projektů prozatím nevydal žádný nosič, podívejte se na jejich oficiální stránky, zde jsou odkazy PcbFlare a Tear. Pátá akce "Live! Electronic Tuesday in Matrix" nabízí pro předvánoční čas večer plný rozhýbané elektronické hudby!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY