Punkrockoví Jaksi taksi budou křtít novou desku

20.11.2003 17:39 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Jaksi taksi - Všechno dobrý
© facebook interpreta
Když členové pražské punkrockové kapely Jaksi taksi v roce 1992 začínali se svojí muzikantskou kariérou, neuměli hrát na jediný hudební nástroj, a tak sotva mohli tušit, že je čeká deset let klubového působení a že se stanou známým fenoménem svého žánru.

10. listopadu spatřila světlo světa u vydavatelsvtví BMG jejich v pořadí pátá, zatím nejdelší a údajně nejpropracovanější deska, která nese název "Všechno dobrý" a obsahuje 20 písní. Ve většině televizních hudebních pořadů už můžeme narazit na klip ke stejnojmennému singlu.

Křest alba proběhne 21. listopadu v 19:30 v pražském klubu Rock Café. V souvislosti s touto akcí se hovoří o slavných hostech ze zahraničí, kteří prý - ač nemají s hudbou nic společného - návštěvníky křtu určitě potěší.

Na titulu "Všechno dobrý" naleznete tyto skladby: Infro, CD 2003, Multisvět, Všechno dobrý, Pohádky, Superstars, Na koncertě (to be continued), Problémy?, Otázky, After party, Lavičky, Člověk nový doby, Planeta Sen, Aladin Airlines, Nasrat, Kdo se umí radovat, Vadí nevadí, Lovesorry, Naděje (bonus), Hidden track.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY