Skyline v neděli v Paláci Akropolis

12.11.2003 16:55 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Skyline
© facebook interpreta
Koncert 16. listopadu v Paláci Akropolis bude jediným sólovým pražským vystoupením Skyline pro tento rok, naposledy hráli samostatně v Roxy v prosinci 2002. Plánované vystoupení bude i pražskou premiérou nové podoby kapely, která spočívá především ve výměně zpěvačky - Sister Zulu, která ulétla v létě na sólovou dráhu, nahradila Jitka Charvátová, která na sebe dříve upozornila v kultovní kapele Fiction (Mejla Hlavsa + bratři Vozáryové).

S půvabnou Jitkou nahrávají Skyline i svoji novou desku a velká část z ní exkluzivně zazní právě tento večer. Zvuk a výraz kapely se opět posunul, nyní jsou již skutečně svěžím a nezamindrákovaným popem nového věku. Kladou větší důraz na písničkovost a překvapí jistě i kytarovější zvuk, na druhou stranu Skyline stále zaručují rozjetý a úderný koncert - celý Žižkov se jistě bude otřásat v základech. Koncert, doplněný o kvalitní projekce a světla, bude posledním pražským vystoupením do vydání alba, které je naplánováno na březen roku 2004. Deska s pracovním názvem "Urbanica" vyjde u labelu U:Bahn a podle očitých svědků, co už měli možnost nakouknout Skyline pod studiovou pokličku, by mohlo jít o časovanou bombu...

Koncert začíná ve 20:00 a jistě potěší i velmi příznivé vstupné - pouhých 99,- Kč!##!!!### Připraveno je i ještě výhodnější bonusové vstupné - za 149,- Kč bude možné pořídit vstupenku + raritní remixové CD Skyline, které vyšlo pouze jako příloha časopisu Ultram:x a dnes je už prakticky nesehnatelné. Dále vystoupí na divadelním baru Pro Sound SsystemDJs Liquid A a na Malé scéně Ultramix DJs Critic a Cynic + Howska DC.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY