Deep Decline ve čtvrtek v Lucerna Music Baru

09.11.2003 11:45 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Deep Decline
© www.decline.cz
Skupina Decline v listopadu roku 2001 oslavila své desáté výročí od založení a zároveň to zabalila. Rozlučkové mejdlo se natolik povedlo a mělo úžasnou atmosféru (tu si můžete přiblížit v našem pochvalném reportu na tomto místě), že si kapela vše v Lucerna Music Baru zopakovala na koncertě v květnu 2002. Jen připomenu, že skupina se proslavila jako Deep Decline, coby The Cure Revival. Na konci roku 1996 pod původním názvem Decline začínali hrát a nahrávat svůj vlastní materiál, který se posléze objevil na deskách "Podzim" (1998) a "Den se otočí" (2000), na které byly i velké hity "Den se otočí" a "Až budu velkej". Toto vše však předznamenalo épéčko "Radio Hits" (1997). Na letošní podzim Deep Decline nachystali krátké turné, během kterého již vystoupili v Brně a Liberci, zakončeno bude v pražském Lucerna Music Baru, kde vystoupí ve čtvrtek 13. listopadu.

Deep Decline - The Cure Revival nyní působí v sestavě Luděk Fiala (zpěv), Jirka Březina (kytara), Vladimír Srb (basa), Jerry Žák (bicí) a Boris Vostrý (klávesy). Na koncertě se můžete těšit na klasické flákoty formátu "A Forest" (The Cure) nebo "Never Let Me Down Again" (Depeche Mode) a je nachystáno i několik nových "překvapení". Po vystoupení bude večer pokračovat v duchu DJ-párty v režijních otěžích Jerryho Žáka a Jirky Březiny. Vše tedy vypukne 13. listopadu v Lucerna Music Baru od 21. hodiny. Pokud vám tato akce uteče, další koncerty by se prý měly odehrát až v listopadu příštího roku, takže neponechejte nic náhodě a přijďte se podívat!

Jako malé lákadlo mohou být umístěné empétrojky na oficiálním webu Decline, kde si můžete vyposlechnout skladby od The Cure v provedení Deep Decline "Faith" a "In Between Days" z již zmíněné oslavy (9.11.2001 v LMB).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY