Caribbean Pirates v pátek v Abatonu

21.10.2003 16:30 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Caribbean Pirates plakát
© facebook interpreta
Jak jistě sami dobře víte, již tento pátek v Abatonu přivítáme rakouskou reggae kapelu The Buccaneers, kteří se našemu publiku veleúspěšně předvedli na letním Reggae Meetingu na Proboštských jezerech. Samozřejmě nebudou sami, jejich karibskou kocábku vezmou ztečí i selektoři z našich luhů a hájů i ze stejných ekotopů slovenských. Naše východní sousedy budou reprezentovat Qtko a I-man za Captain Morgan Crew, naše žižkovské spoluobčany pak Mighty Lemon a Suppafly (nabušený čerstvý vítěz poslední horké 45 * Clashe!!!) aka Bashment Pirates a za JahMusic crew akci otevře Admirál Kolíbal. Přinášíme vám finální lineup:

LINE UP: 20.00-21.00: ADMIRÁL KOLÍBAL 21.00-23.00: CAPTAIN MORGAN CREW 23.00-24.00: THE BUCCANEERS band (A) 24.00-0?.00: BASHMENT PIRATES

Sice už se brzo stmívá a horké slunné dny už jsou dávno pryč, ale právě to je ten pravý důvod, proč se na chvíli znovu přepnout do letní nálady, samozřejmě s reggae music a se styly duševně i hudebně spřízněnými. Zapomeňte na podzimní šeď a přijďte se podívat na bezva mejdan!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY