Slim Slam Drum In Da Bush ve Fabricu a v Roxy

26.09.2003 08:17 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Slim Slam Drum In Da Bush
© facebook interpreta
Kooperace mezi pražskou Roxy a ostravskými sdruženími Dvoika.Troika a Ext-Dust vyústila v jednorázovou symbiózu dvou úspěšných drumandbassových nocí In Da Bush a Slim Slam Drum. Jako speciální hosté byli pozváni Moving Fusion, producentská dvojice z proslulého labelu Ram Records, které velmi vehementně doporučoval sám Andy C při svém vystoupení na festivalu Go Planet Roxy. Duo produkuje a hraje tvrdší odnože dnb jako hardstep a techstep, a tak se mohou návštěvníci obou nocí těšit na řádně rozjetý mejdan.

Jejich první vystoupení se odehraje v pátek 26. září ve skvělém ostravském klubu Fabric, kde jim budou za gramofony dělat doprovod pražští Ghonzales (resident noci In Da Bush) a Philip Tbc, moravskou scénu budou zastupovat DJové Elvis, Sayko, J.Deay a Wenia. Těšit se můžete i na chillout v horním patře, posílený o quadrofonní zvukový aparát nebo videoprojekci od Cubevision. Posléze se duo přesune do Prahy, aby odehrálo set v pražské Roxy v sobotu 27. září. Hostitelem bude čerstvá akvizice Roxy Bookingu a zároveň novopečená residentka Im Cyber, lineup výrazně posílí ostravští Fatalerr, kteří odehrají jeden ze svých nezapomenutelných setů na 4 gramofony a DJ Inspiral X62, jehož dokonalá mixovací technika a zábavná show budou další ozdobou skvělého mejdanu. Projekcí se ujme další partička Roxy-residentů, VJské sdružení Phase.

Náročné festivalové léto je za námi, je čas opět se vrátit za muzikou do klubů. Roxy Promotion, Dvoika.Troika a Ext-Dust vás srdečně zvou na dnb kalbu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY