The Stylists s Tonyou Graves vydají po patnácti letech desku "Electric Animals"

16.10.2024 09:23 - Dan Hájek | foto: Anna Baštýřová

Patnáct let uběhlo od doby, kdy se objevil jejich debut "Passion Is A Fashion". Letos The Stylists odjeli sérii koncertů a nabytou energii přetavili do chystané novinky "Electric Animals", které se dočkáme zkraje prosince. Venku jsou z ní už dva singly - "It Was Nice To Meet You" a "Metropolis" -, které si můžete poslechnout níže.

Dění okolo debutu výrazně ovlivnily okolnosti v soukromém životě jednotlivých aktérů, a ačkoliv nahrávka tehdy sbírala převážně pochvalné recenze, na živá vystoupení oproti původním plánům nakonec vůbec nedošlo. Vše se změnilo až loni, kdy se tvůrčí jádro znovu setkalo nejenom ve studiu.

Na "Electric Animals" prý máme očekávat mix moderního popu, diska, elektra, funky a soulu, jemuž kraluje nezaměnitelný vokál Tonyi Graves. Kromě Moimira Papalescu a Petra Venkrbce nyní v sestavě figuruje i Moimirův syn, bubeník Miki Papež, jenž je dokonce autorem hned čtyř kompozic z deseti.

Tonya novinku charakterizuje takto: "Tahle deska bude energická i melancholická, místy sweet, místy pěkně dirty, ale rozhodně si na to zatančíš!"

Druhá řadovka vyjde netradičně v pondělí 2. prosince a The Stylists na ní představí tuto desítku skladeb: It Was Nice To Meet You, Daedra, Pull Up To The Bumper, Gemini, Spark In The Dark, Metropolis, After Midnight, Electric Animals, Dirty Games, Situation. Fyzicky bude k dispozici na cédéčkách a na průhledném vinylu modré barvy. Merch najdete už nyní na HitHitu, kde tuto partu a vydání desky můžete podpořit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY