Metalfest Open Air 2025: Legendární King Diamond se vrátí do plzeňského amfiteátru

15.10.2024 20:28 - Tomáš Rozkovec | foto: Tom Jajo Rozkovec / musicserver.cz

Mezinárodní metalový festival Metalfest Open Air, který se již čtrnáct let let koná v překrásném prostředí plzeňského amfiteátru Lochotín, opět překvapuje. Kreator, Epica, Amaranthe, Lacuna Coil, Lord Of The Lost, Crematory, Majestica a mnoho dalších kapel na akci, která se v příštím roce odehraje od 6. do 8. června, již dříve potvrdily svou účast. Tato směsice žánrů a stylů určitě uspokojí i toho nejnáročnějšího metalového fanouška. A nyní přichází ta nejzásadnější zpráva - na plzeňskou scénu se po dlouhých dvanácti letech vrátí legendární King Diamond!

Dánský černokněžník a jedna z nejvýraznějších osobností heavy metalu slibuje nezapomenutelnou show plnou hororových příběhů, šílených konceptů a strašidelných orchestrací. Jeho charakteristický hlas a hororová vizuální estetika z něj učinily ikonu, která inspiruje generace metalistů po celém světě.

S novým albem "The Institute", které vyjde v příštím roce, King Diamond přiveze temný a dechberoucí koncertní zážitek, který bude nepochybně vrcholem celého festivalu a přinese do Plzně jedinečnou atmosféru.

Chcete být u toho, až Kim Bendix Petersen rozpoutá v lochotínském amfiteátru peklo? Pak neváhejte a zajistěte si vstupenku už teď. Limitovaná edice za zvýhodněnou cenu je k dispozici na oficiálních stránkách festivalu. Ale pozor, tato nabídka platí jen do vyprodání zásob!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY