Warhaus se v zamyšleném videoklipu "No Surprise" pouští do tance na neobvyklém místě

09.10.2024 11:27 - Kateřina Spacek | foto: Titus Simoens

Warhaus, projekt Maartena Devoldera z formace Balthazar, oznámil vydání nového alba "Karaoke Moon". Následovník emotivní kolekce "Ha Ha Heartbreak" vyjde 22. listopadu. Novinka si se svérázným smyslem pro humor a jazykolamnými texty tematicky pohrává s moderním pohledem na mužnost. Zdá se, že belgický umělec na ní bojuje s vlastní myslí a noří se do hlubokých vod svého podvědomí.

Nedávný singl "No Surprise" je spíše dusnou noční klubovou skladbou, která se pyšní houpavou melodií a ne zrovna veselým textem. Trochu ironicky vyznívá, že se na písničce podílela i talentovaná písničkářka Sylvie Kreusch, s níž byl Maarten ve vztahu, který ale neskončil šťastně. Tímto rozchodem se ostatně zabývala většina ze zmiňované minulé studiovky.

Píseň doprovází jednoduchý videoklip. V úvodních vteřinách se divákům naskytne pohled na zpěváka sedícího v garáži v zaparkovaném autě. Krátce poté z něj vystoupí a pustí se nejen do zpěvu, ale také do tance.

Warhaus vystoupí v Praze

Oblíbený belgický zpěvák Marteen Devolder se se svým projektem Warhaus příští rok představí českému publiku. Učiní tak 29. března 2025 v pražském prostoru Archa+.

Na desce "Karaoke Moon" si posluchači vychutnají následující písně: Where The Names Are Real, No Surprise, What Goes Up, Jim Morrison, Jacky N., Zero One Code, Hands Of A Clock, The Winning Numbers, I Want More, Emely.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY