Skyline v "Pressure" řeší tlak současné doby

06.10.2024 16:57 - Hana Bukáčková | foto: Lukáš Wagneter

Nová deska Skyline nazvaná "Superpowers" - první se zpěvačkou Natálií Míšovou - vyšla už před pár týdny. A jednu takovou superschopnost z jejího titulu ukazuje Jacob v novém klipu k songu "Pressure", kde visí hlavou dolů a zpívá. Písnička album po umělou inteligencí namluveném intru otevírá a plynuje na něj navazuje.

"Jde o rozjetou a energickou věc, která pojednává o tlaku současné doby. V dnešním světě se děje spousta šílených věcí a v textu je obsažena nervozita z toho všeho. Člověk se z toho ale nesmí zbláznit, musí odolat a jít dál," popisuje téma rozjeté taneční pecky naše nejznámější taneční formace.

Za klipem stojí režisér Radek Karkys, se kterým kapela natočila i předchozí video k "Sorry Not Sorry". Pořídili ho v prostoru industriálního ateliéru Area 51 v Praze a zúčastnit natáčení se mohli i fanoušci, k čemuž je kapela vybídla i na na srpnovém pražském koncertě.

Ve videoklipu nečekejte žádnou zásadní pointu, prostě se jedná o roztančenou divočinu jako vždycky, jak máme kapelu v živém nepřehrávaném prostředí rádi. K tomu hra se světlem a stíny a jednoduchý, ale povedený klip je na světě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY