Temní Ravenoir vydají v listopadu své čtvrté album "Nocturne"

06.10.2024 11:58 - Jiří V. Matýsek | foto: Gothoom Productions

Ravenoir, aktuální projekt Aleše "Aleshe AD" Dostála z již rozpuštěných Root, nehodlá nic měnit na železně nastaveném trendu co rok - to album. I letos se tak dočkáme nové kapitoly v příběhu této temné formace. Deska "Nocturne", nástupce nahrávky "Cultus Inferi", vyjde příhodně na Svátek zemřelých, tedy 2. listopadu, na slovenském labelu Gothoom Productions. K dispozici bude ve formě digipacku, USB karty a také digitálně.

"Čtvrté řadové album Ravenoir, opus magnum s názvem ’Nocturne’, vás přenese do potemnělé atmosféry druhého břehu a umožní vám zažít emocionální pohlazení melancholie. Brána chrámu Smrti se otevírá a havran přináší své poselství prostřednictvím tesklivých melodií deseti balad," láká Aleš Dostál, výhradní autor písní a textů a také producent desky.

Ve studiu se k němu přidali spoluhráči z kultovních blackařů Root Igor Hubík (basa) a Jiří Háb, který doplnil sólové kytarové party. Na čtveřici hudebníky doplnila nová tvář v řadách formace, bubeník Jakub Vašica. O doprovodné vokály se postarala Andrea Baslová.

Tracklist novinky bude následující: Beyond the Horizon of Emptiness (Introduction), Reincarnation, Aura of Death, Flames Are Rising Higher, Tearful Heavens, Veil of Moonlight (Interlude), Convergence of Shadows, Far Beyond Eternity, Caress of Sorrow, My Dying Sun (Farewell).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY