Nový Ultramix právě vychází

23.09.2003 19:12 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Ultramix září 03
© facebook interpreta
Na obálce David Bowie. ZDARMA CD NINJA TUNE - to nejlepší z legendárního londýnského labelu (Cinematic Orchestra, Jaga Jazzist, Roots Manuva, Mr. Scruff, Bonobo, Amon Tobin, Herbaliser, Majesticons, Homelife, DJ Vadim, Funki Porcini). K limitované sérii dvou a půl tisíc Ultram:xů přiložen hiphopový sampler z labelu Base Records zdarma.

David Bowie - revolucionář nebo prďola? Nad tím, jak se z někdejšího hudebního revolucionáře stává usedlý hyperaktivní dědek, se v kontroverzním textu, který nadzvedne mandle všem zarytým fanouškům Davida Bowieho, zamyslel michal nanoru.

Téma: Tady něco nehraje! V tématu čísla Radek Bureš odhaluje, kdo všechno stojí za krachem ambiciózního veřejnoprávního rozhlasu pro mladé, stanicí Čro4, která nás měla přimět znova věřit českému éteru.

Fun Lovin' Criminals - Historky z podsvětí. Zjistili jsme pro vás, jaká špína se skrývá za činností téhle party! Takovou detektivku jste ještě nečetli.

Sinice! Aneb deset nejzbytečnějších lidí v české hudbě. V nejostřejším materiálu čísla jsme se rozhodli vylít naše bohaté zásoby slovního sava na všechny, co se snaží o to, aby nás všechny česká hudba otravovala. Pomůže to?

Od zítřka netančíme. Tklivý příběh vám objasní, jak se Kosheen rozhodli zapomenout na vlastní taneční minulost a nechali se unést až někam k folku. Dojmeme vás.

Hledači čiré extáze. Parta Perryho Farella zažívá comeback, jak má být. Jane's Addiction milují fanoušci, britská i americká kritika a náš redaktor vám vysvětlí, proč byste je měli milovat i vy.

Nový let Apolla. Díky liverpoolskému triu Apollo 440 kdysi vstoupil do módy taneční crossover. Proč je jejich čtvrté album ještě ostřejší, se dozvíte v našem rozhovoru.

A dále: Roe-deer se rozpadli!, konec Barumby, Skyline s novou zpěvačkou, Starsailor, Peha, Nukleární Vokurky, Chancers, Kraftwerk, měsíční hitparáda IFPI, hrobeček: Village People, retro: A zrodilo se ska..., navštívili jsme za vás: Španělsko, Geomusic: Kuba, 13 stran recenzí, filmy, koncerty, kluby, 12 stran novinek, připravované desky, technika, přehled rádií, soutěž, křížovka, fade out: Placebo, oblíbené skladby odhaluje Kryštof Michal, pravidelný fejeton Richarda Krajča a plno dalšího...to vše na 100 stranách.

Předplaťte si Ultram:x a ušetříte 500,- Kč. 1 číslo s CD v předplatném jen za pouhých 69,- Kč. AKCE!!! Prvních 1000 předplatitelů dostane navíc 2CD "Prague Loves Paris" zdarma.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY