Kylie Minogue doplní minulou desku "Tension" o pokračování

22.09.2024 11:53 - Honza Balušek | foto: BMG

Kdo ví, možná chtěla původně Kylie Minogue vydat jen (další) deluxe edici povedené loňské studiovky "Tension" (pamatuje si na hit "Padam Padam"?). Když se jí ale nashromáždila spousta nových písniček, nakonec z nich poskládala úplně novou desku, ovšem s výmluvným názvem "Tension II".

Kylie Minogue - Tension II
© BMG
Třináctipoložková kolekce vyjde 18. října a přinese celkem třináct tracků. Čtyři z nich už známe: "Edge Of Saturday Night" s The Blessed Madonnou, "My Oh My" v němž zpívají i Bebe Rexha a Tove Lo, "Midnight Ride" s Orvillem Peckem a Diplem a také "Dance Alone", na němž se spojila s další Australankou Siou. Kromě této čtveřice však nahrávka přinese dalších devět nových písniček, v nichž si Kylie vystačila sama, bez jakýchkoli hostů. Pilotním singlem z alba se stane song "Lights, Camera, Action", na který se, pravděpodobně rovnou s videoklipem, můžeme těšit 27. září.

Během února až května příštího roku vyrazí zpěvačka na podporu obou nahrávek také na turné, během kterého objede hlavně australská a britská města. Dočkají se však třeba i thajský Bangkok, japonské Tokio nebo filipínská Manila.

Na "Tension II" najdeme následující skladby: Lights Camera Action, Taboo, Someone For Me, Good as Gone, Kiss Bang Bang, Diamonds, Hello, Dance to the Music, Shoulda Left Ya, Edge of Saturday Night (with the Blessed Madonna), Me Oh My (with Bebe Rexha & Tove Lo), Midnight Ride (with Orville Peck & Diplo), Dance Alone (with Sia).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY