Tom Sean a Simon Opp vyrážejí na svoje první turné po republice. Doprovodí je také známí influenceři

12.09.2024 09:32 - Tisková zpráva | foto: Matyáš Matlach

Nastupující generace muzikantů, pop-rockoví zpěváci Tom Sean a Simon Opp, společně vyrážejí na první koncertní šnůru Young Republic on Tour. Fanoušci se mohou těšit nejen na jejich vystoupení, ale také na zpěvačku Dominiku Lukešovou nebo zpěváka Dominika Greye. O doprovodný program se postarají známí influenceři jako například Tadeáš Kuběnka, Kim Ly, Anette Marie a další.

Young Republic On Tour začne 11. října v Ostravě, pokračovat bude 26. října v Brně a skončí 28. listopadu v pražském Roxy, kde proběhne také křest debutových desek umělců. Lístky jsou již nyní v prodeji v síti Ticketportal.

Dvacetiletý Tom Sean plánuje na přelomu září a října vydat album "Stereo Madness", Simon Opp zase EP "Sex". Kolegové, a především kamarádi, v létě představili společný song "Runnin‘ In Deep", jenž je prvním singlem z chystané desky Seana, na které spolupracoval se švédskými producenty a Ronaldem Janečkem. "Reflektuje to poslední roky mýho dospívají, se vším špatným i dobrým, co dospívání obnáší. Byl to prostě takovej chaos," popisuje.

První EP Simona Oppa zase produkoval Steve Lyon (Depeche Mode, The Cure) a nahrávalo se v londýnském Panic Button Studio. "Na EP budou některé skladby, které už mohli posluchači slyšet, a bude to přesně takový průlet žánry, jaký mám rád a zároveň takové shrnutí a tečka za mým mládežnickým dováděním," říká s úsměvem. Obě novinky zpěváci společně pokřtí na poslední zastávce turné, tedy 28. listopadu v pražském Roxy.

Kromě Oppa a Seana na turné vystoupí také zpěvák Dominik Grey, který si vybudoval silnou fanouškovskou základnu na streamovacích platformách. Jen na Spotify má přes padesát tisíc odběratelů a singly s miliony poslechů. Mezi jeho nejpopulárnější písničky patří "Špatný sny" nebo "Kreju zádama". Poslední vydaný singl nese název "BVLGARI".

Další hudební posilou Young Republic on Tour je zpěvačka Dominika Lukešová, jež vydala několik úspěšných singlů jako "Homeland", "Beyond the stars", "Bitch I am a princess" či "Superpower". V roce 2020 byla finalistkou SuperStar. O doprovodný program se pak postarají známí čeští influenceři v čele s Tadeášem Kuběnkou, který zde představí live verzi svého podcastu a vystoupí i jako DJ. Dále dorazí třeba Kim Ly, Anette Marie, Nic Russo a další.

Všichni umělci jsou součástí labelu Young Republic.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY