Sedmého studiového alba Lady Gaga se dočkáme v únoru, prvního singlu z něj už v říjnu

07.09.2024 14:27 - Josef Martínek | foto: Universal Music

Lady Gaga ještě ani nezahájila éru své nadcházející desky, přesto už si v posledních týdnech zvládla skvěle připravit půdu pro její příchod. Začalo to v červenci jejím vystoupením na zahájení olympiády v Paříži, po němž navíc při odjezdu pustila fanouškům dvě ukázky chystaného materiálu, a pokračovalo srpnovým vydáním duetu "Die With A Smile" s Brunem Marsem. Ten si zatím stále drží postavení celosvětově nejpřehrávanější písně na Spotify.

Další dávku pozornosti na sebe strhla tento týden, když dorazila do Benátek na premiéru očekávaného filmového hitu "Joker: Folie à Deux", v němž hraje po boku Joaquina Phoenixe. Navíc se objevila na obálce říjnového vydání Vogue a v rozhovoru pro tento módní magazín ohlásila vydání zmíněné sedmé studiovky na únor příštího roku.

"S tímto dobrodružstvím je spojeno mnoho bolesti... A když tu bolest začnu zkoumat, může to přinést další stránku mého umění," nechala se slyšet osmatřicetiletá zpěvačka. Dodala, že to prý byl její snoubenec, podnikatel Michael Polansky, který ji podpořil v tom, aby se vrhla na nahrávání další popové desky. Ta dosud poslední s názvem "Chromatica" vyšla už na jaře roku 2020 a propagační aktivity s ní spojené značně poznamenala pandemie.

Na novou hudbu ale fanoušci nebudou muset čekat až do úvodu příštího roku - prvního singlu se totiž dočkají už v říjnu, tedy ve stejný měsíc, kdy vstoupí do kin zmíněný druhý díl "Jokera". Vypadá to tedy, že v následujících měsících bude tak trochu přegagováno.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY