Skyline v "Sorry Not Sorry" radí - běžte za tím, co milujete!

20.08.2024 13:47 - Hana Bukáčková | foto: Lukáš Wagneter

Skyline v září vydají již devátou desku "Superpowers", první se zpěvačkou Natálií Míšovou. Čekání na album si můžete zkrátit novinkou "Sorry Not Sorry", kterou najdeme mezi tuctem nových písní.

Skladba je však tuctová pouze do počtu, ne svým obsahem. Jedná se o optimistický drum'n'bassový song, jehož sdělení je plné naděje - člověk by si měl i přes překážky jít za tím, co miluje. Prostě to nevzdávat a bojovat, protože zvládnout se dá téměř vše. Natálka étericky zpívá v roztancovaných pasážích plných pozitivní message o důvěře, nezklamání, všeobjímajících gestech, na Jacoba zbyly tradičně části macho rázu.

Ke skladbě skupina pořídila i klip, který ji vystihuje nejlíp - live, na pódiu, s přívalem energie. Vznikl na letošním festivalu Rock for People, kde formace vystupovala na jednom z hlavních pódií, ale také na Lážo Plážo festu. Prostřednictvím záběrů se dostanete i do zákulisí či kapelní dodávky

Video natočil kameraman a režisér Radek Karkys. "Strávil s námi skoro dvacet čtyři hodin v kuse a výsledek je velmi vtahující. Ten klip dokáže vzít fanoušky s náma na koncert, i když budou zrovna doma v obýváku," dodává v tiskovce frontman Jacob. Ten se nedávno dostal do většího povědomí díky účastí v "Survivoru", ale i letošním vítězstvím v nohejbalovém turnaji kapel.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY