Sebastien s coververzí skladby "Slzy tvý mámy" lámou rekordy a předali desku Petru Jandovi

13.08.2024 11:57 - Spolupracovník redakce | foto: Smile Music

Uběhly necelé tři měsíce od vydání první předělávky v kariéře kapely Sebastien v podobě skladby "Slzy tvý mámy", původně od skupiny Olympic, v níž si s zazpíval i Láďa Křížek. Klip od té doby zaznamenal neuvěřitelných dvě stě tisíc zhlédnutí.

Jiří "George" Rain ve studiu Propast slavnostně předal nové album "Quo Vadis" (pořídíte jej zde) otci písně Petrovi Jandovi. Oba matadoři, tedy Petr Janda i Láďa Křížek, se navíc zúčastnili natáčení videoklipu v pražské Rock Opeře, kde se společně setkali po více než třiceti letech a došlo zde k jejich historickému usmíření.

Rain dodává: "Setkání s Petrem Jandou je pro mě doslova splněním dětského snu! Olympic byl první kapelou, kterou jsem kdy viděl naživo a z jejich zpěvníku jsem se kdysi učil hrát na kytaru. Velice obdivuji, v jak skvělé formě pan Janda je. Kéž bych měl v jeho věku taky tolik energie."

Album "Quo Vadis" vydala kapela Sebastien v červnu letošního roku a momentálně je v obchodní síti Bontonland desátým nejprodávanějším hudebním titulem v Česku, což je pro powermetalovou formaci další významný úspěch. Živě můžete skupinu mimo jiné zastihnout na Spark Party v Jablunkově, kde 5. října vystoupí vedle čtveřice tuzemských kapel: Arawn, Alia Tempora, Exorcizphobia a domácích Witch Hammer.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY