shop.musicserver.cz
Nové desky 32/2024 - od Polo G přes Hammerfall po Chlöe

Nové desky 32/2024 - od Polo G přes Hammerfall po Chlöe

Vydáno: 14.08.2024 19:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: Polo G

Hudebníci nám tentokrát připravili poměrně pestrou žánrovou směsku. Hip hop zastupují Polo G, Logic i domácí Prago Union, reggaeton J Balvin, rock Hammerfall, r'n'b Chlöe, latin jazz ve společném projektu Milton Nascimento a Esperanza Spalding, indie pop Will Young a power pop Twin Atlantic. A to stále není vše.

V pátek 9. srpna vyšly tyto nové tituly:

Polo G - Hood Poet
žánr: hip hop / trap / r'n'b

 Polo G - Hood Poet
Americký rapper Polo G u čtvrté desky své fanoušky napínal o něco déle než u předchůdců. Příprava mu zabrala celkem tři roky a výsledkem je osmnáct tracků pod názvem "Hood Poet", což je akronym pro "He Overcame Obstacles During Pain Or Emotional Trauma". Nechybí v nich řada hostů, z nichž se část podílela také na produkci. Za mikrofonem se postupně vystřídali 42 Dugg, Fridayy, Future, GloRilla, G Herbo, Hunxho, Offset, Lil Durk, and The Kid Laroi. Mezi producenty pak naleznete jména jako ATL Jacob, Cubeatz, Dr. Luke, Dru DeCaro, Fridayy, Nick Papz, Noah Goldstein, Pink Slip, TM88 a Zack Bia. Že se nejedná pouze o čistokrevný hip hop, ale má přesahy i do dalších žánrů, zjistíte na YouTube rodáka z Chicaga.


Hammerfall - Avenge The Fallen
žánr: power metal

Hammerfall - Avenge The Fallen
Novou dávku powermetalových kousků zajistí letos milovníkům tohoto žánru i švédská formace Hammerfall. Kapela kolem zpěváka Joacima Canse připravila deset nových kousků. "Je to už naše třináctá studiovka," dodává frontman. "Jak dokážeme držet tempo i po třinácti deskách? Jednoduše se snažíme posouvat své limity a držet laťku vysoko. Pár dobrých skladeb skvělou desku neudělá. Ale silná nahrávka sestavená ze skvělých kousků má šanci. A přesně tou je 'Avenge The Fallen'." Na YouTube najdete ochutnávku "Hail To The King".


Chlöe - Trouble In Paradise
žánr: pop / r'n'b

 Chlöe - Trouble In Paradise
Americká zpěvačka Chloe Bailey, kterou známe coby členku Chloe x Halle, po roce navazuje na svůj loňský debut "In Pieces" druhou deskou "Trouble In Paradise". Nahrála pro ni celkem šestnáct písní, které produkoval hlavně BongoByTheWay, jemuž sekundovali Rogét Chahayed, Eric Hudson, Carter Lang, Johan Lenox, The Arcade nebo Yeti Beats. Mezi spoluautory naleznete jména jako Raphael Saadiq, Jozzy, Burt Bacharach a Hal David, Goldie či Frankie Bash. A nechybí ani hosté jako Fridayy, Ty Dolla Sign, Anderson .Paak, YG Marley, Jeremih a její sestra Halle. Co v tomto pestrém týmu vytvořila, zjistíte na jejím YouTube profilu.


J Balvin - Rayo
žánr: reggaeton

 J Balvin - Rayo
Kolumbijský zpěvák J Balvin patří v současné době k těm největším hvězdám latinskoamerické scény, a tak není divu, že vydání jeho šesté studiovky je velkou událostí. Nazval ji "Rayo", a i když je patnáct písniček postavených především na reggaetonu, snažil se do nich zakomponovat také afrobeat a elektronickou taneční hudbu. Samozřejmě i on si na desku přizval slušnou řádku hostů a jeho pozvání přijali Chencho Corleone, Luar la L, Feid, Saiko, Bad Gyal, Zion, Dei V, Ryan Castro, Blessd, Carín León, Omar Courtz, Yovngchimi, Quevedo, Mambo Kingz a DJ Luian. Většinu z nich uslyšíte i na jeho YouTube.


Fucked Up - Another Day
žánr: hardcore

Fucked Up - Another Day
Hardcorová formace z Toronta Fucked Up vydává své šesté studiové album. Na "Another Day" přichází s desítkou nových skladeb, které jsou dle dosavadních ohlasů docela vydařené, nicméně počinu "Day One" z loňského roku, na který má pomyslně navazovat, se jen stěží vyrovnají. "Ne, že by ta deska nebyla dobrá, ale laťka je nastavená docela vysoko," píše jeden z fanoušků. Posuďte sami a poslechněte si pár ukázek na YouTube.


Grinspoon - Whatever, Whenever
žánr: rock

Grinspoon - Whatever, Whenever
Po dvanácti letech se na scénu vrací ikonická australská rocková formace Grinspoon. Do světa se předem vydala například ochutnávka "Unknown Pretenders", kterou společně s dalšími hrají naživo v rámci aktuálního našlapaného turné "whatever, whenever, wherever". Díky němu zavítají muzikanti i do míst, kde více než dvacet let nehráli. Samotná nahrávka se pyšní pořadovým číslem osm a čítá patnáct skladeb. Pár ukázek najdete k poslechu na YouTube.


Logic - Ultra 85
žánr: hip hop / r'n'b

 Logic - Ultra 85
Americký rapper Logic příliš neváhá a na loňské album "College Park" a mixtape "Inglorious Basterd" navazuje svojí devátou řadovkou "Ultra 85", která ale není úplně obvyklým albem. Dvacítka písniček totiž doprovází stejnojmenný sci-fi román, který vyjde v září. Hlavním spolupracovníkem byl opět 6ix a mezi hosty již tradičně nechybí Lucy Rose, kterou dále doplnili DJ Drama, Zelooperz, Robert Ivory a T Man The Wizard. I bez knihy v ruce můžete navštívit rapperovo YouTube.


Tip týdne

Milton Nascimento & Esperanza Spalding - Milton + Esperanza
žánr: latin jazz / neo soul / bossa nova

 Milton Nascimento & Esperanza Spalding - Milton + Esperanza
Patříte-li k trochu náročnějším posluchačům, určitě byste neměli minou společnou nahrávku "Milton + Esperanza", kterou připravili již jedenaosmdesátiletý brazilský hudebník, skladatel a zpěvák Milton Nascimento a o dvě generace mladší americká baskytaristka a zpěvačka Esperanza Spalding. Oba mají na svém kontě shodně pět cen Grammy a šestnáctkou skladeb na pomezí latin jazzu, neo soulu a bossa novy si dost možná zadělali na další. Produkce se ujala samotná hudebnice a navíc se jim povedlo do studia dostat ještě další respektované interprety jako Dianne Reeves, Paul Simon, Carolina Shorter, Lianne La Havas, Orqueastra Ouro Preto, Elena Pinderhughes, Maria Gadú nebo Guinga. První ukázky sdílí Spalding na svém YouTube profilu.


Prago Union - Zvukoloď
žánr: hip hop / rap

 Prago Union - Zvukoloď
Adam Svatoš aka Kato, Def nebo Defski je zásadní postavou tuzemské hiphopové scény. Začínal jako člen Chaozz, se kterými pomáhal zkraje devadesátých let popularizovat rap v místních krajích. Pod hlavičkou Prago Union se následně vyprofiloval ve skutečného básníka ulice a jednu z nejvýraznějších postav žánru. Nyní vydává deváté album "Zvukoloď" s devatenácti tracky a Kato se tentokrát postaral také o drtivou většinu instrumentálních podkladů. Hudebně nepřekvapí a zůstává pevně ukotvený ve špinavém hiphopovém šramlu, ale lyricky do posluchače pumpuje jeden neotřelý rým za druhým. Zkoumat je můžete na YouTube formace a v případě, že se vám výsledek zalíbí, seženete desku později také na vinylu.


Twin Atlantic - Meltdown
žánr: power pop / alternativní rock / emo pop

 Twin Atlantic - Meltdown
Skotská formace Twin Atlantic, která už od předchozí desky "Transparency" z roku 2022 funguje pouze jako duo, se vrací s novinkou "Meltdown", pro niž nahrála celkem jedenáct písniček. Jejich produkce a skládání se ujali sami Sam McTrusty a Ross McNae a k ruce jim byl pochopitelně i někdejší člen kapely, kytarista Barry McKenna. Chybějícího bubeníka tentokrát nahradil člen Voodoo Six Joe Lazarus. Jak moc aktuálně oscilují mezi rockem a popem v různých jejich formách, zkoumejte prostřednictvím YouTube kapely.


Will Young - Light It Up
žánr: pop / indie pop / electro pop

 Will Young - Light It Up
Will Young se po albu coververzí "Crying On The Bathroom Floor" opět vrací s původní tvorbou a zároveň na "Light It Up" opustil svého dlouholetého spolupracovníka, producenta Richarda Philipse, který je známý coby Richard X. Ve většině písniček ho vystřídalo dánské producentské duo PhD, jehož služeb využili již Kylie Minogue, Olly Murs, Little Mix, One Direction nebo Demi Lovato. Druhým producentem byl pak Jim Eliot, s nímž historicky první vítěz reality show typu Idol spolupracoval už na desce "85% Proof". Kam se stylově posunul, zjistíte na zpěvákově YouTube.


Ryuichi Sakamoto - Opus
žánr: vážná hudba / ambient / minimalismus

 Ryuichi Sakamoto - Opus
Je to už více jak rok, co svůj dlouholetý boj s rakovinou prohrál japonský, cenami ověnčený hudební skladatel Ryuichi Sakamoto. Do konce svých dnů však ještě tvořil, a tak na něj nyní mohou zavzpomínat nejen jeho příznivci, ale také všichni, kdo mají rádi mix vážné hudby, ambientu, minimalismu a avantgardy v klavírním pojetí. Dvacet kompozic, které tvoří "Opus", nahrál na podzim roku 2022 při svém posledním koncertu a vy je v kompletní podobě uslyšíte na jeho YouTube. Na stejném místě naleznete také trailer na stejnojmenný dokument.


King Gizzard & The Lizard Wizard - Flight B741
žánr: punk rock

King Gizzard & The Lizard Wizard - Flight B741
Šestadvacátá studiovka australské psychedelické rockové formace King Gizzard & The Lizard Wizard přináší posluchačům deset nových kousků. Muzikanti se na "Flight b741" vrací ke svým kořenům sahajícím do blues rocku a boogie: Už samotné nahrávání probíhalo spíš jako spontánní jam session. "Velice jsme si to užili a v textech jsme tentokrát zabředli i docela hluboko," prozradil frontman a zpěvák Stu Mackenzie. Přesvědčte se sami poslechem několika novinek na YouTube.


Mushroomhead - Call The Devil
žánr: metal

Mushroomhead - Call The Devil
Jsou tomu čtyři roky, co metalisté z Mushroomhead uvedli svou studiovku "A Wonderful Life". Nyní se na pultech skví novinka "Call The Devil", na které muzikanti pokračují ve své experimentální a alternativně metalové éře. Je to navíc první nahrávka, na které se předvedlo nové osazenstvo čítající kytaristu Joea "Jenkinse" Gaala, zpěváka Scotta Becka a bubeníka Aydina Kerra. Ukázky najdete na YouTube.


V krátkosti

  • Karl Jenkins - Stravaganza
    Velšský hudební skladatel, který stojí za projektem Adiemus a který nahrával s hudebníky jako Elton John, Mike Oldfield nebo Soft Machine, připravil společně s Královskou filharmonií album, které vedle titulní skladby obsahuje i nově pojatou kompozici z roku 1995 "Palladio". Dále se na nÍ podíleli saxofonistka Jess Gillian a perkusisté Jody Jenkins a Zands Duggan. (Presto Classical)

  • Amos Lee - Transmissions
    Americký folkový písničkář se po dvou albech, na nichž vzdával hold Chetu Bakerovi a Lucindě Williams, opět vrací ke své vlastní tvorbě. Všech dvanáct písniček si sám napsal, nahrál i produkoval. (YouTube)

  • Heilung - Lifa Iotungard
    Svůj druhý živák vydává experimentální neo folková formace, která má členy z různých koutů Evropy. Můžete se těšit celkem na jedenáct koncertních písní. (bandcamp)

  • Niki - Buzz
    Indonéská písničkářka už dávno překročila status lokální hvězdy, o čemž vypovídá i předskakování takovým hvězdám jako Taylor Swift nebo Halsey. Pro své třetí album nahrála třináct písniček, které jí produkovali Ethan Gruska, Mark McKenna nebo Andy Seltzer. (YouTube)

  • Louis Cole - Nothing
    Americký hudební skladatel a muzikant, kteý má na svém kontě nominaci na Grammy v kategorii Nejlepší alternativní jazzové album, nahrál nové album a za zády mu stál slavný Metropole Orkest pod taktovkou Julese Buckleyho. (YouTube)

  • Ravyn Lenae - Bird’s Eye
    Po dvou letech navazuje na svůj debut "Hypnos" americká r'n'b zpěvačka, která na jedenácti písničkách spolupracovala s producenty a spoluautory jako FnZ, Terry Lewis, Spencer Stewart, Dahi nebo Anderson .Paak. Dvojici hostů tvoří Childish Gambino a Ty Dolla $ign. (YouTube)

  • Isata Kanneh-Mason - Mendelssohn
    Jak je zřejmé z názvu, věnovala britská klavírní virtuoska svoji novou nahrávku sourozenecké dvojici Mendelssohnů, ne však výhradně. Do výběru se jí dostala také skladba Franze Liszta. (Presto Classical)

  • Cecile Believe - Tender The Spark (EP)
    Své druhé EP pod vlastním jménem vydává kanadská hudebnice, dříve známá coby Mozart's Sister. Nahrála pro něj šest písniček. (YouTube)

  • Futurebirds - Easy Company
    S náloží dvanácti novinek se o slovo hlásí rock and rollová formace, která si k jejímu nahrání coby hosty pozvala Waxahatchee a Patterson Hood. (bandcamp)

  • Logic1000 - Mother :;~ Rebirth
    Australská DJka vydává znovu čtveřici písniček ze svého letošního alba "Mother". Tentokrát ji v tom podpořili Vagabon, Empress Of a VV Pete. (YouTube)

  • Oso Oso - Life Till Bones
    Americká emorocková formace, kterou reprezentuje už pouze Jade Lilitri, se po dvou letech vrací s desítkou novinek, které produkoval Billy Mannino. (bandcamp)

  • Kite - VII
    Jak už napovídá název, své sedmé album vydává švédské synthpopové duo, které se tak vrací po čtyřech letech od předchůdce "Kite at the Royal Opera". (bandcamp)

  • Belong - Realistic IX
    Pokud máte rádi americký shoegaze, neměli byste minout novou desku formace z New Orleans. (bandcamp)

  • Larry June - Doing It For Me
    Americký rapper ze San Franciska se po společném albu s Cardem vrací opět sólo. (YouTube)

  • And So I Watch You From Afar - Megafauna
    . Sedmá studiová deska post-rockové kapely z Belfastu. (YouTube)

  • Andy Wood - Charisma
    Instrumentální nahrávka slavného amerického hudebníka. (YouTube)

  • Destroy Boys - Funeral Soundtrack #4
    Nová nahrávka punkové formace ze Sacramenta. (YouTube)

  • La Lom - Los Angeles League Of Musicians
    Debutová deska amerického intrumentálního tria. (YouTube)

  • Osees - Sorcs 80
    Devětadvacátá studiová nahrávka americké garage rockové formace. (YouTube)

  • Peter Cat Recording Co. - Beta
    Třetí nahrávka indické alternativně rockové kapely. (YouTube)

  • Tanzwut - Achtung Mensch!
    Nadupaná kolekce německé Neue Deutsche Härte kapely. (YouTube)

  • Bill Wyman (Of The Rolling Stones) - Drive My Car
    Devátá sólovka dřívějšího baskytaristy The Rolling Stones. (YouTube)

  • Cloud Cult - Alchemy
    Dvanácté LP indierockové formace z Minnesoty. (YouTube)

  • Torres, Fruit Bats - A Decoration (EP)
    Šest společných písniček nahráli americká písničkářka Mackenzie Ruth Scott a její kolega Eric D. Johnson. (bandcamp)

Dále vychází

BigBabyGucci - Baby 5
Blue Öyster Cult - 50th Anniversary Live - Second Night (BluRay)
Blue Öyster Cult - 50th Anniversary Live - Second Night (DVD)
Dark Funeral - Dark Funeral / 30th Anniversary
Four Year Strong - Analysis Paralysis
Google Earth (Feat. John Vanderslice) - Street View
Grace Bowers - Wine On Venus
Grateful Dead - Dick’s Picks Vol. 12 Providence Civic Center 6/26/74 & Boston Garden 6/28/74
In Aphelion - Reaperdawn
Little Big Town - Greatest Hits
Mal Not Bad - This Is Your New Life
Mamaleek - Vida Blue
Mavi - Shadow Box
Maxwell Stern - In The Good Light
Milo Binder - The Unspeakable Milo Binder
Niina - Honestly, Does This Smell Off To You?
Quivers - Oyster Cuts
Rae Khalil - Crybaby
Různí - Yo Gabba Gabbaland! Season 1 Soundtrack
Skylar Gudasz - Country
Spice - Mirror 25

Vychází na vinylu:
Alex Lifeson - Victor
And So I Watch You From Afar - Megafauna
Belong - Realistic IX
Blue Öyster Cult - 50Th Anniversary Live - Second Night
Dark Funeral - Dark Funeral / 30Th Anniversary
Dasha - What Happens Now?
Destroy Boys - Funeral Soundtrack #4
Elvis Presley - Memphis
Firehouse - Firehouse
Fucked Up - Another Day
Geddy Lee - My Favourite Headache
Godsmack - Faceless
Hammerfall - Avenge The Fallen
Heilung - Lifa Iotungard
In Aphelion - Reaperdawn
Isata Kanneh-Mason - Felix Mendelssohn-Bartholdy : Mendelssohn
Jefferson Airplane - Woodstock Sunday August 17. 1969
Kite - Vii
La Lom - Los Angeles League Of Musicians
Louis Cole - Nothing
Mamaleek - Vida Blue
Milton Nascimento & Esperanza Spalding - Milton + Esperanza
Nelly Furtado - Whoa, Nelly!
Osees - Sorcs 80
Peter Cat Recording Co. - Beta
Prago Union - Zvukoloď
Quivers - Oyster Cuts
Skylar Gudasz - Country
Tanzwut - Achtung Mensch!
The Smashing Pumpkins - (Rotten Apples) The Smashing Pumpkins Greatest Hits
Tom Jones - Along Came Jones
Tom Jones - What's New Pussycat?
Tom Verlaine (Of Television) - Songs And Other Things
Will Young - Light It Up

EP:
Cecile Believe - Tender The Spark
Juliet Ivy - Tiny But Scary
Logic1000 - Mother :;~ Rebirth
The Rosies - Vol. 3
Torres And Fruit Bats - A Decoration

Reedice:
Alex Lifeson (Of Rush) - Victor
Elvis Presley - Memphis
Geddy Lee (Of Rush) - My Favourite Headache
Napalm Death - Harmony Corruption
Terry Riley - Descending Moonshine
Tom Jones - Along Came Jones
Tom Jones - What's New Pussycat?

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Brutal Assault 2024 - druhý den, Pevnost Josefov, Jaroměř, 8.8.2024
Naživo: Sedmadvacátý Brutal Assault podruhé: králové thrashe Testament, králové blacku Satyricon a ti druzí Naplno rozjetá metalová lokomotiva jménem Brutal Assault nezpomaluje: také druhý festivalový den vynášeli organizátoři jedno eso za druhým. Pro většinu posluchačů byl asi největším tahákem návrat Satyricon do pevnosti, lákadel -... čtěte zde
Vydáno: 14.08.2024 10:29 v sekci Naživo
Brutal Assault 2024 - první den, Pevnost Josefov, Jaroměř, 7.8.2024
Naživo: Sedmadvacátý Brutal Assault poprvé: Abbath, Deicide a krása zadních pódií Festival Brutal Assault už posedmadvacáté otevřel své brány. Po nultém zahřívacím dni se kolesa metalového stroje rozjela na plné obrátky a my u toho opět nechyběli. Znovu to byl svátek, hlukové lázně, ale zároveň svobodná a... čtěte zde
Vydáno: 13.08.2024 08:00 v sekci Naživo
Sziget - den pátý, Óbudai island, Budapešť, Maďarsko, 11.8.2024
Naživo: Neodolatelní Editors na Szigetu upozadili Janelle Monáe, Sam Smith i Becky Hill okouzlili svými hlasy Pátý den maďarského hudebního svátku nijak nepolevil v nastoleném trendu a opět přinesl fascinující momenty, kdy jste sami sobě děkovali, že jste do Budapešti přijeli i letos. Navíc opět platilo, že některé zážitky je možné... čtěte zde
Vydáno: 12.08.2024 15:30 v sekci Naživo
Ramin Djawadi - House of the Dragon: Season 2 9/10
Recenze: Ramin Djawadi sází na soundtracku druhé řady "Rodu draka" na pořádnou dávku epických a emotivních skladeb Druhá řada "Rodu draka" je úspěšně za námi a diváky stihla rozdělit na dva tábory. Patříte do týmu Zelených, nebo Černých? Kdo četl knihy, už ví, jak příběh skončí. Přesto se fanoušci shodnou na tom, že seriál má skvělé... čtěte zde
Vydáno: 12.08.2024 00:00 v sekci Recenze
Sziget - den čtvrtý, Óbudai island, Budapešť, Maďarsko, 10.8.2024
Naživo: Bezradnému Martinu Garrixovi na Szigetu vypadl zvuk, Bebe Rexha rozmetala předsudky a Louis Tomlinson si mohl zajít na revival One Direction Čtvrtý den maďarského festivalu Sziget sice nabídl hromadu zážitků, do historie se ale zapíše jako ten, při němž Martin Garrix bezcílně chodil po scéně. Čekal totiž, zda se technické problémy podaří vyřešit a on bude moci... čtěte zde
Vydáno: 11.08.2024 16:42 v sekci Naživo
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Prago Union vydává novou desku. "Zvukoloď" právě vyplouvá (12.08.2024 17:14)
- Nové desky 31/2024 - od The Smashing Pumpkins přes Khalida po Orvilla Pecka (07.08.2024 13:30)
- Nové desky 30/2024 - od Empire Of The Sun přes Ghost po Powerwolf (31.07.2024 13:00)
- Prago Union hlásí brzký příchod nové desky a lákají fanoušky na plovárnu. Dorazí i David Koller, Bára Poláková a Rest (26.07.2024 17:58)
- Nové desky 29/2024 - od Deep Purple přes Childish Gambina po Glass Animals (24.07.2024 19:00)
- Nové desky 28/2024 - od OneRepublic přes Arakain po Eminema (17.07.2024 11:05)
- Nové desky 27/2024 - od Kasabian přes Zacha Bryana po Visions Of Atlantis (10.07.2024 13:00)
- Nové desky 26/2024 - od Imagine Dragons přes Camilu Cabello po Steva Aokiho (03.07.2024 12:00)
- Nové desky 25/2024 - od Kyga přes Gracie Ambrams po The Used (26.06.2024 11:30)
- Nové desky 24/2024 - od Mobyho přes Black Country Communion po Lindsey Stirling (19.06.2024 12:15)

ALBUM TÝDNE 33/2024

Ramin Djawadi
House of the Dragon: Season 2

Druhá řada "Rodu draka" je úspěšně za námi a diváky stihla rozdělit na dva tábory. Patříte do týmu Zelených, nebo Černých? Kdo četl knihy, už ví, jak příběh skončí. Přesto se fanoušci shodnou na tom, že seriál má skvělé obsazení, ale také povedený soundtrack. Pozor - spoilery!

9/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 06.09.
Mehro (US) (Rock Café, Praha)
So 14.09.
The Hu (MON) (SaSaZu, Praha)
St 18.09.
Avi Kaplan (US) (Roxy, Praha)
Pá 20.09.
Elán (SK) (O2 arena, Praha)
So 21.09.
Elán (SK) (O2 arena, Praha)
So 21.09.
Aurora (NOR) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
So 21.09.
Maro (POR) (MeetFactory, Praha)
So 21.09.
Marcus & Martinus (NOR) (Forum Karlín, Praha)
Po 23.09.
Girl In Red (NOR) (Forum Karlín, Praha)
St 25.09.
Cirque De Soleil - Corteo (CAN) (O2 arena, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Vladimír Mišík The Prodigy Prince Adele Ed Sheeran Taylor Swift Billie Eilish Queen Madonna Kabát mp3.com Dua Lipa Eminem Kylie Minogue Lucie Vondráčková Halsey Liam Gallagher Mirai Viktor Sheen
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2024 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe