Halsey v emotivním klipu "Lucky" odkazuje na Britney Spears. To zpěvačku rozlítilo a chtěla ji zažalovat

02.08.2024 12:18 - Kateřina Spacek | foto: Gia Coppola

Halsey před pár dny vydala nový singl "Lucky". Skladba pochází z připravovaného alba, které má opět obsahovat velmi syrové a upřímné texty, jimiž si získala srdce fanoušků.

V textu nové písně se zpěvačka zamýšlí nad složitostí svých zdravotních problémů, vyrovnávání se s mateřstvím a zlomeným srdcem, zatímco všichni pozorují její život v médiích.

Skladbu doprovází videoklip, kolem kterého zavládl poměrně značný rozruch. A to kvůli Britney Spears, na niž a její peripetie místy odkazuje. Na sociálním účtu popové princezny se pár hodin po zveřejnění klipu objevilo vyjádření, že je Spears celou situací značně ublížená, a dokonce své kolegyni pohrozila žalobou. Krátce poté ale Britney prohlásila, že zprávu nepsala ona, a naopak Halsey ještě před vydáním píseň i klip odsouhlasila.

"Falešné zprávy!!! To jsem nebyla já na svém telefonu!!! Miluju Halsey, a proto jsem to smazala!!!" objasnila původní post interpretka.

Snímek "Lucky" režírovala Gia Coppola, vnučka legendárního Francise Forda Coppoly. Vizuál sleduje mladou dívku, která se zdá být Halseyinou fanynkou, a růžovovlasou verzi zpěvačky a skladatelky, která se potýká s následky slávy v mladém věku. Navzdory tomu se ale zdá, že je umylkyně stejně osamělá jako její příznivkyně. V průběhu klipu se interpretka nechá zahltit úspěchem, pohádá se v hotelovém pokoji se svým přítelem a odhalí svou oholenou hlavu.

Novinka i přes svůj popový zvuk místy nahání až husí kůži. Všichni totiž máme své idoly, kterým někdy závidíme jejich slávu, zapomínáme ale na opravdový život, který probíhá mimo pozlátko a světla reflektorů. Ten totiž nemusí být ke všem milostivý.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY