Stonerrocková legenda Monster Magnet oslaví pětatřicet let výročním turné, které nemine ani Ostravu

19.07.2024 08:03 - Tisková zpráva | foto: Monster Magnet

Monster Magnet platí za jednu z nejkreativnějších, nejrozmanitějších a nejtvrdších rockových současných amerických kapel. Často bývají dokonce označování za průkopníky stoner rocku. Letos slaví třicet pět let od založení a v rámci tohoto výročí vyrážejí na turné.

Frontman Dave Wyndorf k tomu říká: "Sakra! Pětatřicet let a je to boží! Samozřejmě, tuhle oslavu nestrávíme tím, že se budeme poflakovat po domovech schoulený nad nějakým dortem s příliš mnoha svíčkami. Musíme nasednout do tourbusu a místo toho sfouknout nějaký pořádný hluk na více místech, přesněji řečeno na turné k pětatřicátému výročí Monster Magnet. Bratři a sestry, jste více než vítáni být součástí této oslavy. Nemůžeme se dočkat, až vás uvidíme."

Jejich spojení garážového rocku, progresivního rocku, heavy metalu, punku a psychedelie poprvé zažije i Ostrava, přesněji řečeno místní klub Barrák. Skupina tam dorazí 23. října na svou jedinou českou či slovenskou zastávku. Vstupenky na koncert jsou již nyní k dostání v sítích Goout a Ticketlive.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY