Nové desky 29/2024 - od Deep Purple přes Childish Gambina po Glass Animals

24.07.2024 19:00 - Tomáš Parkan | foto: LiveNation

Minulý týden své novinky představili matadoři Deep Purple, indierockoví Glass Animals, Angličanka Griff, alternativci Highly Suspect, jazzman Al Di Meola, punkeři Soft Play, hiphopoví Denzel Curry a Blxst, poslední desku Childish Gambino, druhou sólovku bubeník 5SOS a přidal se i hvězdami nabitý soundtrack k "Twisters".
V pátek 19. července vyšly tyto nové tituly:

Deep Purple - =1
žánr: hard rock

Deep Purple - =1
Po třech letech od vydání kolekce "Whoosh!" se Deep Purple hlásí s novým autorským studiovým albem. Název "=1" je inspirován matematickým konceptem identity, kde číslice 1 se rovná jedničce. Symbolizuje tak jednotu kapely a sílu jejich hudby, která dokáže spojovat lidi napříč generacemi a kulturami. Dvacáté třetí studiové album britské hardrockové ikony je prvním nahrávkou s kytaristou Simonem McBridem, který v roce 2022 nahradil Steva Morse. McBrideův energický a inovativní styl hry vdechuje skladbám novou dynamiku a svěžest, aniž by se kapela zpronevěřila svému typickému zvuku. Novinka je odvážná a inovativní a dokazuje, že tito hardrockoví hrdinové i po více než padesáti letech na hudební scéně stále patří mezi špičku žánru. Můžete to posoudit sami z ukázek na jejich YouTube profilu.


Childish Gambino - Bando Stone & The New World
žánr: alternativní r'n'b / hip hop / pop

 Childish Gambino - Bando Stone & The New World
Americký zpěvák, skladatel, rapper, producent a herec Donald Glover se rozhodl, že se albem "Bando Stone & The New World" rozloučí s přezdívkou Childish Gambino. Jeho pátý a tedy poslední počin je zároveň soundtrackem ke stejnojmennému filmu a nabízí na něm celkem sedmnáct písniček, které jsou poměrně široce žánrově rozkročené. Vedle sebe tu najdete hip hop, alternativu, r'n'b, pop, soul, rock, punk i indie rock. Tomu odpovídá také složení producentského týmu, v němž rovnou nalezneme i několik hostů. Na podobě nahrávky se tak podepsali vedle něj samotného Dahi, Ludwig Göransson, Oscar Holter, Khruangbin, Steve Lacy, Max Martin, Kurtis McKenzie aka The Arcade, Michael Uzowuru a Dylan Wiggins. Pouze svým vokálem je doplnili Chlöe, Amaarae, Flo Milli, Jorja Smith, Yeat a Fousheé a k tomu ještě v "Got to Be" Glover vysamploval hit The Prodigy "Breathe". Co způsobilo, že deska na metacritics atakuje 90 %, zjistíte na hudebníkově YouTube kanálu.


Glass Animals - I Love You So F***ing Much
žánr: indie rock

Glass Animals - I Love You So F***ing Much
Po čtyřleté pauze tu máme novinku od ostrovní indierockové kapely Glass Animals. Její čtvrtá studiovka "I Love You So F***ing Much" a nástupce vesměs kladně přijatého díla "Dreamland" obsahuje deset kousků. Jako pilotní singl vybrali hudebníci skladbu "Creatures In Heaven" a představili ji v dubnu. Po něm pak v červnu uvedli do rádií song "A Tear in Space (Airlock)". Obě skladby si můžete poslechnout na YouTube kanálu kapely.


Griff - Vertigo
žánr: indie pop / electro pop

 Griff - Vertigo
V říjnu představila anglická hudebnice s vietnamskými kořeny Sarah Faith Griffiths na EP "Vert1Go Vol. 1" první tři songy ze svého debutu, na který se netrpělivě čeká již od doby, kdy obsadila pátou příčku BBC Sound Of 2021. Je však nutno podotknout, že v mezidobí vyšel ještě mixtape "One Foot In Front Of The Other", který jí vynesl pozici předskokana na turné Coldplay, Eda Sheerana a Duy Lipy. Nyní je nicméně zde s oficiální prvotinou, jež dostala název "Vertigo", a svým fanouškům na ní servíruje celkem šestnáct písní, které nahrávala ve studiích po celém světě od Británie přes Švédsko a Holandsko až po Spojené státy. Hlavními spolupracovníky jí byli Lostboy, Sam Tsang a Siba, k nimž se v jednotlivých písních připojili kupříkladu Cirkut, Mura Masa a v jedné písničce i Chris Martin. Nahrávka už poměrně slušně boduje v hitparádách a také u kritiky. Zda zaujme i vás, zjistíte na jejím YouTube profilu.


Ashton Irwin - Blood On The Drums
žánr: pop rock / rock

 Ashton Irwin - Blood On The Drums
Ashton Irwin, bubeník 5 Seconds Of Summer, se rozhodl před čtyřmi roky vstoupit na sólovou dráhu, důsledkem čehož byl debut "Superbloom". Nyní na něj navazuje druhou deskou "Blood On The Drums" s šestnáctkou písniček rozdělených do dvou částí, v nichž nejen bubnuje, ale také hraje na kytaru, baskytaru a zpívá. O zbytek instrumentace se postarala dvojice producentů, kterými byli John Feldmann (Yungblud, Iann Dior, The Veronicas, Good Charlotte) a Matthew Pauling (5SOS, Palaye Royale, Jagwar Twin). Na jeho YouTube se můžete přesvědčit, že se jedná o velmi chytlavý hudební mix.


Dr. Dog - Dr. Dog
žánr: indie rock / psychedelický rock

Dr. Dog - Dr. Dog
Legendární filadelfská rocková kapela Dr. Dog těší fanoušky novou deskou s názvem jednoduše "Dr. Dog". Toto již jedenácté studiové album přináší návrat k jejímu typickému zvuku, protknutému psychedelickými prvky, folkovými melodiemi a osobitými texty. Fanoušci, po oznámení v roce 2021, že kapela končí s koncertováním, příliš nedoufali v nový počin, nyní si ale mohou užít kolekci jedenácti nových písní, které navazují na bohatou historii kapely. Deska vznikla během pouhých pěti dní v chatě strýce basisty Tobyho Leamana v Pensylvánských lesích, čímž se tvůrci snažili zachytit syrovou a spontánní atmosféru. Samotné nahrávání prý probíhalo v uvolněném duchu a s velkou mírou improvizace. "Chtěli jsme se vrátit k našim kořenům a dělat hudbu tak, jak nás to baví," řekl kytarista Scott McMicken. "Žádné tlaky, žádné termíny, jen my a naše nástroje," doplnil. Jak zní toto uskupení, které má za sebou čtvrtstoletí své hudební činnosti, se můžete přesvědčit na jejím YouTube profilu.


Highly Suspect - As Above, So Below
žánr: alternativní rock

Highly Suspect - As Above, So Below
Fanoušci americké rockové kapely Highly Suspect mohou mít radost. Právě vyšlo páté studiové album formace s názvem "As Above, So Below". Deska slibuje návrat k syrové energii a provokativním textům z raných alb skupiny, obohacené o nově nalezenou introspekci. První vlaštovkou, která předznamenala, že se bude něco dít, byl sedmiminutový singl "Summertime Voodoo". Ten naznačil, jakou cestou se tato parta kolem frontmana Johnnyho Stevense vydala. Zpěvák v rozhovorech popsal nahrávku jako cestu, která kombinuje jejich kytarový zvuk s emotivními melodiemi. "Pokud je můj život knihou, pak toto album je první kapitolou, která skutečně řeší ústřední konflikt," vysvětluje Stevens a dodává: "Uznání ega, problémů, které způsobilo zrození jeho smrti. Pokud mám být upřímný, tak jsem znovu narazil na dno. Po dalším blízkém setkání se smrtí se cítím opět při vědomí. Ještě nevím, jak kniha skončí, ale teď jsem velmi zapálený do děje. Nejlépe kdyby to nikdy neskončilo!" Kapela slibuje mnohem lepší dílo než přechozí "Midnight Demon Club". Jak to celé dopadlo, si můžete poslechnout na YouTube profilu formace.


EP a minialba

  • Adam Lambert - Afters
    Po roce a čtvrt od alba "High Drama" se pěticí novinek připomíná Adam Lambert, který je stylově nasměroval k mixu house, klubové hudby, electro popu a EDM. S jednou výjimkou z nich každá má jiného producenta a vedle sebe tu tak najdete jména jako Novodor, Lenno, Zhone, Kyle Searer, nicopop a Pete Nappi. (YouTube)

  • Jimin - Muse
    Po stejně dlouhé době se o slovo se svým druhým minialbem hlásí také člen k-popových BTS. Jeho příznivci se těší ze sedmi nových písniček, v nichž mu zahostovali Loco a Sofia Carson. Dvojici korejských producentů Pdogg - Ghstloop doplnili například i Pete Nappi, Jon Bellion, Arcades nebo Tommy Brown. (YouTube)

  • Deadmau5 - Some
    Známý americký producent si pro své fanoušky po pěti letech připravil čtveřici skladeb, v nichž zabrousil na hranu techna, house a elektroniky. (YouTube)

  • Stray Kids - Ate
    K-popový boyband, z něhož vzešel také Woojin, se propracoval k už devátému EP. Do třiadvaceti minut vmáčkl hned osm songů. (YouTube)

  • Begonia - Open Swim
    Kanadská hudebnice, jež si za své loňské album "Powder Blue" vysloužila již druhou nominaci na Polaris Music Prize, nahrála společně s Marcusem Paquinem trojici novinek. (YouTube)

  • Carson McHone - Odes
    Čtveřici coververzí nahrála americká písničkářka a do výběru jí padli Margo Guryan, Conway Twitty, Arthur Russell a MC5. (bandcamp)

  • Benji. - Love Gun II
    Na své loňské EP další osmičkou skladeb navazuje člen hiphopového uskupení Spillage Village, jehož členy jsou také JID, Mereba nebo 6lack. (YouTube)

  • Dreamcatcher - Virtuous
    K-popový girlband servíruje svým příznivcům čtveřici novinek, k nimž přidala také artrockové intro. (YouTube)


The Ravonettes - Sing...
žánr: indie rock

The Ravonettes - Sing…
Trvalo dlouhých osm let, než se indierockoví The Raveonettes ohlásili s novým albem. Nese název "The Raveonettes Sing..." a uslyšíte na něm předělávky skladeb interpretů, ke kterým sami muzikanti vzhlížejí. Možná už jste zaslechli singly "Return of the Grievous Angel" a "All I Have to Do Is Dream" a společně s nimi obsahuje nahrávka deset písní. Druhý ze zmíněných singlů najdete k poslechu na YouTube.


Blxst - I’ll Always Come Find You
žánr: hip hop / r'n'b

 Blxst - I’ll Always Come Find You
Kalifornský rapper Matthew Dean Burdette, kterého známe pod jménem Blxst, slaví deset let na scéně svým debutovým albem "I’ll Always Come Find You". Ačkoli má na svém kontě tři EP, stejný počet alb s Bino Rideaux a jeden mixtape, standardní debut mu doposud chyběl. Příznivci jeho mixu hip hopu a r'n'b se mohou těšit na dvacet tracků rozdělených do čtyř částí a také na několik hostů. Postupně se vedle něj vystřídali 2 Chainz, Amanda Reifer, Fatman Scoop, Offset, Joony, Anderson .Paak, Feid, Becky G, Joyce Wrice, Ty Dolla $ign a Kamasi Washington. Mezi producenty nechybí jména jako Sounwave, Cubeatz, Kay, P2J, Dirty Dave, Keanu Beats, Lido, Cardiak nebo Jay Milian. Vydáním desky žije jeho YouTube profil.


Tip týdne

Soft Play - Heavy Jelly
žánr: punk

Soft Play - Heavy Jelly
Soft Play budete asi spíš znát pod původním názvem Slaves. Jde o britské punkové duo, které bylo založené v roce 2012 a rychle se proslavilo svým energickým a syrovým zvukem. Muzikanti se navíc stali známými svým intenzivním a dynamicky živým projevem na scéně, který často zahrnuje interakci s publikem a nezapomenutelnou atmosférou. Po třech studiových albech, vydaných ještě pod jménem Slaves, nyní vychází první studiové album "Heavy Jelly" pod novým názvem. Texty písní často reflektují společenské a politické problémy. Některé z jedenácti nových skladeb si můžete poslechnout na YouTube.


Al Di Meola - Twentyfour
žánr: jazz

 Al Di Meola - Twentyfour
Pakliže nebudeme počítat sobotní pokračování živáku "Friday Night in San Francisco" z roku 1980 a třetí díl beatlesovských interpretací "Across The Universe", vrací se americký jazzový kytarista Al Di Meola s novou deskou "Twentyfour" po šesti letech od nahrávky "Opus" s novým originálním materiálem. Patnáct skladeb, které pro ni složil, s ním nahrávali například klavírista Derek Wieland, kytarista Herman Romero, Orchestra di Bellagio e del Lago di Como pod taktovkou Fabrizia Festy, Amit Kavthekar na tabla nebo Rodrigo G Pahlen na harmoniku. V jedné skladbě ho pak doplnil i producent Siuxx a nejen ukázky této skladby najdete na Meolově YouTube profilu.


Mary Ocher - Your Guide To Revolution
žánr: avangardní pop

Mary Ocher - Your Guide To Revolution
Berlínská umělkyně Mary Ocher, známá pro svůj eklektický mix elektronické psychedelie a avantgardy, o sobě dáv po roce vědět svojí sedmou řadovkou s názvem "Your Guide To Revolution". Na koncepční novice se snoubí radikální politické poselství s tóny perské poezie Omara Khayyáma, a vytváří tak jedinečnou zvukovou krajinu, která podněcuje k zamyšlení. Kolekce není jen pouhou nahrávkou, ale vytváří jakýsi manifest - ódu na naději. Zároveň je výzvou k akci, která vybízí posluchače k tomu, aby zpochybnili status quo a bojovali za spravedlivější svět. Deska obsahuje loňskou kompozici "I am The Occupation" s hostující Serafinou Steer. Hlavní singl "Sympathize" je prezentován s působivým hudebním videem v režii Lewise Lloyda. Více naleznete na YouTube profilu interpretky.


Denzel Curry - King Of The Mischievous South Vol. 2
žánr: memphis rap / jižanský hip hop

 Denzel Curry - King Of The Mischievous South Vol. 2
Po dlouhých dvanácti letech nadělil Denzel Curry pokračování svému mixtapu "King Of The Mischievous South Vol. 1" a rozohnil se hned v patnácti traccích, které produkovala více jak dvacítka hudebníků méně známých jmen. Výjimkou jsou FnZ, Poshstronaut, Kwes Darko nebo Charlie Heat. Daleko známější najdete v početném seznamu hostů, kam se zařadili ASAP Ferg, Ty Dolla $ign, Juicy J, ASAP Rocky, 2 Chainz, Kingpin Skinny Pimp, Key Nyata, Maxo Kream, TiaCorine, That Mexican OT, Mike Dimes, Kenny Mason, Project Pat, Armani White, Ski Mask The Slump God a PlayThatBoiZay. Nový vhled do memphiského rapu získáte prostřednictvím Curryho YouTube.


Různí - Twisters: The Album (soundtrack)
žánr: country / filmová hudba

 Různí - Twisters: The Album (soundtrack)
Po osmadvaceti letech se filmový tvůrci rozhodli navázat na katastrofický spektákl "Twister" druhým dílem s názvem "Twisters". Podobně jako v případě předchůdce má i pokračování velmi výrazný písničkový soundtrack. Zatímco původnímu snímku vládl rock, tentokrát převzala otěže country. Grammy oceněný producent Kevin Weaver pro něj vybral celkem devětadvacet písniček, které nazpívali Luke Combs, Miranda Lambert, Bailey Zimmerman, Megan Moroney, Tucker Wetmore, Tanner Adell, Conner Smith, Leon Bridges, Lainey Wilson, Thomas Rhett, Kane Brown, Sam Barber, Benson Boone, Jelly Roll, Shania Twain s Brelandem nebo Charley Crockett. Kompletní seznam skladeb včetně ukázek nabízí například Amazon.


Rich The Kid - Life’s A Gamble
žánr: hip hop / trap

 Rich The Kid - Life’s A Gamble
Po několika odkladech konečně Rich The Kid vydává své čtvrté oficiální album s názvem "Life’s A Gamble". Pro produkci získal více než povolanou dvojici, kterou tvoří Kanye West a Ty Dolla $ign. V jednotlivých skladbách je však nahradili D.A. Got That Dope, Digital Nas, DJ Durel, The Legendary Traxster, Ojivolta, TheLabCook a Childish Major. Zmíněnou dvojici výkonných producentů naleznete i mezi hosty, kam se dále zařadili Peso Pluma, Offset, French Montana, Chief Keef, Bia, Quavo a Young Adz. Jak dobře Dimitri Leslie Roger umí hip hop, zjistíte na jeho YouTube.


Orange Goblin - Science, Not Fiction
žánr: stoner rock

Orange Goblin - Science, Not Fiction
Londýnská formace Orange Goblin je zpět a dožaduje se u příznivců stoner rocku pozornosti s albovou novinkou. Její v pořadí desátá studiovka dostala název "Science, Not Fiction" a dle dosavadních recenzí jsou na ni jen samé kladné ohlasy. Kritika o náloži devíti nových skladeb hovoří jako o "mistrovském díle", i když jiní recenzenti zase podotýkají, že kromě poctivého rock'n'rollu na desce neuslyšíte nic až tak moc převratného. Nejlépe bude, když si názor uděláte sami a poslechnete si některé z nových skladeb na YouTube.


V krátkosti

  • Beta Radio - Waiting For The End To Come
    Americká formace ze Severní Karolíny, která míchá žánry jako folk, indie, americana, komorní pop, alternativní country a minimalismus, představuje deset novinek, na jejichž produkci spolupracovali s Henrym Brillem (Rhys Lewis, Joy Oladokun, Jack Garratt). (bandcamp)

  • Gorgon City - Reverie
    Již třetí rok po sobě v této době vydává své nové album houseové duo z Londýna. Vokály do jedenácti skladeb nazpívali či jinak s nimi spolupracovali North, Caroline Byrne, Bbafricka, Mougleta, DJ Pierre, Poppy Baskcomb a Harry Romero. (YouTube)

  • Goodnight, Texas - Signals
    Americká folk-rocková formace, jež je dobře známá díky časté spolupráci fanouškům Metalliky, vydává po dvou letech novou desku s desítkou písniček. Vzhledem k výše uvedenému nikoho nepřekvapí, že se na ni podílel také Kirk Hammett. (bandcamp)

  • JB Dunckel - Möbius Morphosis
    Člen francouzského elektronického dua Air se rozhodl napsat hudbu k baletu "Möbius Morphosis" a nyní ji na stejnojmenné desce prezentuje v osmi skladbách, kde mísí silnou elektroniku, perkuse a smíšený sbor a napodobuje sílu tance, pohybu a akrobacie. (YouTube)

  • Beachwood Sparks - Across The River Of Stars
    Country skrze kaleidoskop, i tak popisují hudební publicisté styl kalifornské formace, která vydává nové album s devítkou písniček. Pomáhal jim s nimi také Chris Robinson, jinak zpěvák The Black Crowes. (bandcamp)

  • George Benson - Dreams Do Come True: When George Benson Meets
    Americký jazzový zpěvák a kytarista se rozhodl vzdát hold kanadskému skladateli, dirigentovi, aranžérovi a trumpetistovi Robertu Farnonovi, který zemřel v roce 2005. S jeho orchestrem nahrál jedenáct písní. (bandcamp)

  • Syd Barrett & Pink Floyd - Have You Got It Yet? The Story Of Syd Barrett And Pink Floyd
    Na trh přichází i hudební dokument, ve kterém sledujete příběh od doby, kdy byl Barrett vyhozen z Pink Floyd. Dozvíte se o něm formou vyprávění jeho spoluhráčů, jak se z průkopnického hudebníka stal ikonickým rockerem a posléze maniakální, nestabilní hvězdou. Dokument obsahuje raritní záběry a samozřejmě hudbu obou veličin. (YouTube)
  • Barns Courtney - Supernatural
    Britský rockový zpěvák se vrací s novým singlem, strhující rockovou hymnou se zajímavým vizuálem. Jedná se o třetí singl z jeho připravovaného alba. (YouTube)

  • Eliza & The Delusionals - Make It Feel Like The Garden
    Australští indie rockeři přicházejí se svým druhým albem, které se chytá polapit své posluchače do osidel snové atmosféry, opředenou chytlavými melodiemi a éterickým vokálem. Novinka přináší písně nabité emocemi až na dřeň a stávají se cestou z reality. (YouTube)

  • Lilacs & Champagne - Fantasy World
    Instrumentální psychedelický hiphopový hybrid Lilacs & Champagne strávil svá první dvě alba tím, že osvětlil nejtemnější zákoutí historických evropských kinematografických zvláštností objektivem inspirovaným Madlibem. Nyní s další deskou zavádí posluchače do světa snů a fantazie. Očekávejte experimentální a post-rockové melodie v jejich specifickém hudebním hávu. (YouTube)

  • Oneida - Expensive Air
    Již sedmnácté album experimentální rockové kapely z Brooklynu, spojující psychedelický rock, krautrock, elektroniku, noise rock a minimalismus. (YouTube)

  • Arka'n Asrafokor - Dzikkuh
    Debutové album africké formace kombinující metal a tradiční domorodé rytmy. (YouTube)

  • Chris Cain - Good Intentions Gone Bad
    Šestnáctá studiovka kytaristy a umělce, dobře známého ve světě blues rocku. (YouTube)

  • Koe Wetzel - 9 Lives
    Pátá nahrávka rodilého Texasana, na které uslyšíte jeho obvyklou směsici rocku, country a špetku grunge. (YouTube)

  • Los Campesinos! - All Hell
    Sedmá studiovka velšské indierockové kapely. (YouTube)

  • Avery Anna - Breakup Over Breakfast
    Pokud vás zajímají nová jména na americké countryové scéně, neměli byste přeslechnout debut rodačky z Arizony, na kterém se podíleli také Parmalee, Dylan Marlowe a The Love Junkies. (YouTube)

  • Midwxst - Back In Action 4.0
    Americký rapper kombinující hyperpop, hip hop, trap a emo rap přináší patnáctku tracků a dvojici hostů v nich tvoří DC The Don a Dro Kenji. (YouTube)

    Dále vychází

    A Day To Remember - Homesick (15th Anniversary Edition)
    Act Of Creation - Moments To Remain
    Andrew Star - Soul Awakening
    Bby - 1
    Bizhili (Feat. Dylan Bizhikiins Jennings, Joe Rainey Sr., S. Carey) - Unbound
    Blk Odyssy - 1-800 Fantasy
    Cereus - Anything
    Dagames - Press Start To Rewind
    Deep Purple - =1 (Cd+Dvd)
    Deep Purple - =1 / Box Set
    Dio - The Complete Donington Collection
    Gene Clark - Back Street Mirror: Revisited
    Gum/Ambrose Kenny-Smith - III Times
    Her Head’s On Fire - Strange Desires
    Isata Kanneh-Mason - Camille Saint-Saëns : Definitive Works
    Jean-Yves Thibaudet - Eric Satie : The Piano Works
    Jessica Bourdreax - The Faster I Run
    Jura Miškeřík - Jura Miškeřík z Hrubé Vrbky
    Kiely Connell - My Own Company
    L.c. Franke - Still In Bloom
    Mourning [A] Blkstar - Ancient//Future
    Role Model - Kansas Anymore
    Summer Salt - Electrolytes
    Veezy The Virgo - D/v/n/ty
    War - World Is A Ghetto (50th Anniversary)

    Vychází na vinylu:
    Act Of Creation - Moments To Remain
    AFI - Black Sails In The Sunset
    Al Di Meola - Twentyfour
    Beachwood Sparks - Across The River Of Stars
    Birdie - Some Dusty
    Deep Purple - =1
    Denzel Curry - King Of The Mischievous South Vol. 2
    Dreamcatcher - Virtuous
    Duran Duran - Big Thing
    Duran Duran - Duran Duran
    Duran Duran - Notorious
    Duran Duran - Rio
    Duran Duran - Seven And The Ragged Tiger
    Engelbert Humperdinck - A Man Without Love
    Engelbert Humperdinck - Release Me
    George Benson - Dreams Do Come True: When George Benson Meets Robert Farnon
    Glass Animals - I Love You So F***ing Much
    Gorgon City - Reverie
    Griff - Vertigo
    Highly Suspect - As Above, So Below
    Chris Cain - Good Intentions Gone Bad
    Isata Kanneh-Mason - Camille Saint-Saëns : Definitive Works
    Jean-Yves Thibaudet - Eric Satie : The Piano Works
    Lilacs & Champagne - Fantasy World
    Los Campesinos! - All Hell
    Oneida - Expensive Air
    Orange Goblin - Science, Not Fiction
    Shhe - Dýra
    Soft Play - Heavy Jelly
    Stray Kids - Ate

    EP:
    Amindi - Luvr
    Felicity - You Take Me To Dinner But You’ll Never Feed My Soul
    Hailey Knox - For The Best
    Juliana Marid - Lifetime
    Shhe - Dýra
    Victory Lap - Torch Songs

    Reedice:
    Duran Duran - Big Thing
    Duran Duran - Duran Duran
    Duran Duran - Notorious
    Duran Duran - Rio
    Duran Duran - Seven And The Ragged Tiger
    Engelbert Humperdinck - A Man Without Love
    Engelbert Humperdinck - Release Me
    John Lee Hooker - Burning Hell
    Phil Alvin - Country Fair 2000
    SSD - Get It Away


  • DOPORUČENÉ ČLÁNKY

    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY