Kylie Minogue si do nového letního hitu "My Oh My" přizvala Bebe Rexhu a Tove Lo

11.07.2024 15:40 - Tomáš Navrátil | foto: Warner Music

Během uplynulého roku se australská diva Kylie Minogue moc nezastavila. Po příjemném šestnáctém studiovém albu "Tension" si prošla úspěšnou štací v Las Vegas, získala jednu cenu Grammy, nahrála hitovku se Siou "Dance Alone" a zahostovala v country pecce Orvilla Pecka s názvem "Midnight Ride".

Nyní plyn zběsilosti sešlapává až na podlahu a do světa vysílá rovnou nový singl, který by dle náznaků mohl být počátkem nové éry. Písnička "My Oh My" si bere to nejlepší z oceňovaného singlu "Padam Padam" a přidává navíc vokály zpěvaček Bebe Rexhy a Tove Lo. Je to sice jednoduchá, ale zato silně návyková letní vypalovačka. Úvod trochu zní jako "Bad Habits" od Eda Sheerana a vracejí se i její oblíbené "la la la" popěvky. Dohromady se vše sešlo do moc příjemného celku, kde srdce fanouška může snadno zaplesat.

V ranní show britského rádia BBC 2, kde si singl odbyl svoji světovou premiéru, sama zpěvačka lehce naznačila, že se nejedná jen o jednorázový výstřel do éteru. Kromě další nové hudby bychom se mohli dočkat i doprovodného turné, vše se ale dozvíme v blízké době.

Nyní se Kylie plně zaměřila na své sobotní vystoupení (13. července 2024), které proběhne na festivalu v londýnském Hyde Parku. Tam se ukáže po boku například Mariny nebo Elly Henderson.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY