Elektronické duo Twocolors dorazí poprvé do Prahy

29.06.2024 10:58 - Tisková zpráva | foto: Annika Yanura

Vycházející hvězdy electro-housové scény Twocolors, kteří přinášejí posluchačům tu nejlepší berlínskou produkci, mají na kontě více než čtyři miliardy streamů, přes čtyřicet celosvětových zlatých a multiplatinových ocenění od USA po Brazílii a v neposlední řadě půl milionu přehrání v rádiích a čtyřech týdnech na vrcholu německých airplay hitparád, se konečně vydávají na turné "Heavy Metal Love Tour", v rámci kterého se 3. listopadu 2024 zastaví také v pražském klubu Roxy.

Duo je plné kontrastů, stejně jako jejich město - Berlín. Emil Reinke (kytara) a Pierre-Angelo Papaccio (klávesy) se dali dohromady v roce 2015, od té doby neustále zkoumají a hledají zvukovou dokonalost. Jsou ovlivněni alternativními a undergroundovými vlivy, stejně jako popovou a mainstreamovou kulturou a hudbou. Tyto dva silné kontrasty tvoří základ jejich zvuku. Snaží se o novou symbiózu hybného elektra a melodického popu.

V květnu 2020 vydali singl "Lovefool", který je reinterpretací hitu švédské skupiny The Cardigans z roku 1996. S více než 359 miliony streamů na Spotify píseň znamenala průlom s 52 týdny v německé hitparádě se stala absolutním letním hitem roku 2020.

Následovaly jejich vlastní releasy jako "Cynical", "Heavy Metal Love" a zbrusu nová verze "Stereo", z nichž každý byl streamován více než sto milionkrát a stal se rádiovou stálicí. Dále mají na kontě různé remixy pro Imagine Dragons, Black Eyed Peas & Shakiru a Lost Frequencies a další.

Jejich dynamickou energii si budou moci vychutnat i čeští fanoušci. Elektronické duo se v rámci podzimního turné zastaví 3. listopadu v Roxy. Vstupenky jsou již nyní v prodeji v síti TicketLive.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY