London Grammar do synťákového singlu "Into Gold" vsadili kousek svého starého já

28.06.2024 14:34 - Kateřina Spacek | foto: Crowns and Owls

Anglická indie popová kapela London Grammar se připomíná novým singlem "Into Gold". Následovník písní "House" a "Kind Of Man" se objeví na nadcházející desce "The Greatest Love".

Skladba začíná tichým klavírním intrem, které přechází do sloky pochodující v rytmu tlukotu srdce. Song následně vrcholí syntezátory a smyčkami svého outra, než se uzavře posledním opakovaným veršem "Všechny ty věci, které jsem viděla, proměnily temnotu ve zlato". Skupina tím říká, že minulost je lepší uložit k odpočinku.

"'Into Gold' je o truchlení nad ztrátou a překonávání zlomeného srdce. Myslím, že tahle písnička se podobá tvorbě starých London Grammar. I když mám naši dřívější hudbu ráda, přešla jsem do jiné fáze. Všimla jsem si, jak jinak zní můj hlas na starších nahrávkách. Je mnohem smutnější. Myslím, že v našem novějším materiálu se možná dotýkám věcí, které jsou smutné, ale vyprávím o nich slavnostnějším způsobem," uvedla zpěvačka Hannah Reid.

Melodie, se kterou si britská trojice pohrála, zároveň připomíná "I Went Too Far" od Aurory. Přesto se jedná o pěkný, téměř šestiminutový hudební zážitek plynoucí jako voda. Zdá se, že se fanoušci této skupiny mají na co těšit!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY