shop.musicserver.cz
Balaton Sound letos nabídne prodloužený program na hlavním pódiu i nové uspořádání areálu

Balaton Sound letos nabídne prodloužený program na hlavním pódiu i nové uspořádání areálu

Vydáno: 20.06.2024 13:14 v sekci Tiskové zprávy - Tisková zpráva | foto: Balaton Sound
Balaton Sound je již více než deset na festivalové mapě pevně usazen jako jeden z nejosobitějších elektronických festivalů v Evropě. Nejinak je tomu i letos, kdy program v čele s jedinečnými hvězdami jako Timmy Trumpet, Marshmello, Meduza, Paul Kalkbrenner, Maceo Plex, Adam Beyer nebo Amelie Lens doplňují nová nastupující jména jako DJka Sama’ Abdulhadi, HoneyLuv, Juliet Fox, Estella nebo Henri Bergmann. Program celkem během čtyř festivalových dní zahrnuje přes tři sta programových položek na devíti hudebních scénách. Nejlepší party, kterou odstartovat léto, se blíží.

"Letos jsme se snažili sestavit hudební line-up Heineken Balaton Sound tak, aby se do čtyř festivalových dnů vešlo široké spektrum elektronické hudby. Heineken Balaton Sound se stal party napříč žánry, kde si milovníci elektronické hudby mohou svobodně vybírat z nabídky a objevovat nové oblíbené žánry po celé festivalové pláži," řekla Anna Filutás, projektová manažerka Heineken Balaton Sound.

Změna v areálu a program na hlavním pódiu do ranních hodin

Jedním z vrcholů letošního ročníku je také bezpochyby prodloužení doby programu na hlavní scéně Heineken Balaton Sound. S tímto krokem je spojeno také rozdílné rozmístění jednotlivých pódií, aby se maximálně zamezilo hlukovému znečištění okolí festivalu. Výsledkem tak bude lépe připravený areál, v němž mohou návštěvníci bez problému oslavovat a užívat si party i před hlavním pódiem až do pozdních nočních hodin.

"Od druhého dne bude program na hlavní stage pokračovat až do tří hodin ráno a v neděli se s návštěvníky festivalu rozloučí velkolepá Endshow v podání světoznámého holandského Q-dance týmu, který návštěvníky provede až do svítání," doplňuje informace o programu Anna Filutás.

Luxusní prostory a zážitek na břehu jezera

V pozadí hraje DJ, zatímco na baru čekají osvěžující letní drinky. Balaton Sound 2024 slibuje nejen hudební zážitek, ale i dokonalý letní odpočinek v luxusních prostorách přímo na břehu jezera. Doprovodný program a spousta volnočasových aktivit budou k dispozici během dne i během večera. Návštěvníci si můžou užít koupání a řadu vodních sportů přímo na jezeře, dále je čekají úžasné módní přehlídky, které exkluzivně pro Sound vytvořil Márk Lakatos a tři skvělí módní návrháři. Kdo bude chtít více pohybové aktivity, nabídne jim festival taneční lekce stylu house nebo hodiny techno jógy. Pokud chcete naopak vyrazit na vlny jezera Balaton, mrkněte na jedinečné Parties na lodi.

Lifestyle a Fashion HUB + show

Fashion HUB na Balaton Sound nabízí jedinečné spojení módy a hudby. Návštěvníci se mohou těšit na módní přehlídky, kreativní workshopy, DJ sety a stylové aktivity včetně prodejních a vizážistických stánků, kde budou moci doladit svůj festival look. Významnými účastníky budou značky a návrháři jako Hooded Staff, [UNREAL], Anna Amelie, NYX Professional Makeup, KEVIN.MURPHY a True to Sole, které představí své kolekce a nabídnou další služby. Pro více informací navštivte Balaton Sound Fashion HUB.

Márk Lakatos, kurátor Fashion HUB, k projektu říká: "Už roky se svým týmem spolupracuji na organizaci módních přehlídek na festivalech v Maďarsku i po celém světě a nyní se mi splnil sen: Fashion HUB na Festivalové pláži Balaton Soundu, který bude nejstylovějším místem festivalu. Všichni módní Sounders jsou vítáni a čekají na ně cool aktivity, módní značky, DJs, kadeřníci a vizážisti."

O festivalu Balaton Sound

Balaton Sound je jedním z největších evropských elektronických plážových open-air festivalů. Koná se každoročně od roku 2007 na jižním břehu maďarského jezera Balaton a vystupují na něm live acts i DJs z celého světa, od undergroundových talentů až po mainstreamová jména. Na festivalu Heineken Balaton Sound 2024 vás čeká nekonečné množství dobrodružství v podobě doprovodného programu, módních přehlídek, možnosti sportování, tanečních workshopů, techno jógy a mnoha dalších aktivit. Na festivalu si můžete vybrat z nepřeberného množství jídel včetně vegetariánských, bezlepkových a bezlaktózových variant. Tato pozoruhodná open-air party je pro festivalové nadšence povinnou zastávkou, která slibuje nezapomenutelný zážitek. Na místě je k dispozici spousta možností kempování, případně si můžete rezervovat hotel v Zamárdi nebo Siofoku, což z něj činí ideální místo pro letní dovolenou.

Balaton Sound 2024 se bude konat u maďarského jezera Balaton od 3. do 6. července. Více informací najdete na balatonsound.com/cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Katy Perry - 143 4/10
Recenze: Katy Perry na novince "143" trčí mezi dvěma světy, které jsou plné tematických rozporů a hudebních zklamání Královna rádiových hitů, vůdkyně minulé dekády, lodivodka mainstreamového proudu - to vše Katy Perry byla. Po pauze, kdy se věnovala mateřství a plnila všechny porotcovské závazky v americké "Superstar", se vrací na scénu. Zdá se... čtěte zde
Vydáno: 28.09.2024 08:30 v sekci Recenze
Miro Žbirka - Naivná 8/10
Video: Klip "Naivná" od Mekyho Žbirky propojuje tragédii na FF UK s velkou nadějí Tři roky po smrti Mekyho Žbirky stále vycházejí nové videoklipy, které vznikají jako obrazový doprovod písní z desky "Posledné veci". Nyní přišla na řadu skladba "Naivná", která byla úplně první, kterou dal obrýlený zpěvák na... čtěte zde
Vydáno: 27.09.2024 18:30 v sekci Audio / Video | Video
Linkin Park - Heavy Is The Crown 8/10
Video: První singl nebyl náhoda. "Heavy Is The Crown" potvrzuje silnou formu restartovaných Linkin Park Nová podoba Linkin Park, kteří do svého čela postavili Emily Armstrong, notně rozvířila internetové vody a rozdělila fanoušky. Někteří odmítají přijmout náhradu za nenahraditelného Chestera Benningtona, jiní se zase vášně... čtěte zde
Vydáno: 27.09.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Cirque Du Soleil - Corteo, O2 arena, Praha, 25.9.2024
Naživo: Cirque Du Soleil v programu "Corteo" nabízí osvědčenou klasiku a několik silných momentů Mezinárodně uznávaná společnost Cirque Du Soleil neboli Sluneční cirkus funguje už od roku 1984 a k dnešnímu dni světu představila na třiapadesát různých vystoupení. "Corteo" patří k nejstarším z nich, pódia dobývá od roku... čtěte zde
Vydáno: 27.09.2024 09:00 v sekci Naživo
The Cure - Alone 9/10
Audio: Čekání je u konce. Poslechněte si depresivní "Alone", první singl z novinky The Cure Kolik náznaků a lákání na nové album si museli fanoušci The Cure vyslechnout jen proto, aby se dočkali jednoho zklamání za druhým? Robert Smith několikrát tvrdil, že nahrávku téměř dokončili, na koncertech z ní hráli hned... čtěte zde
Vydáno: 26.09.2024 15:30 v sekci Audio / Video | Audio
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Heineken Balaton Sound odhaluje dvacet posledních jmen našlapaného programu a detaily o Boat parties (10.04.2024 15:24)
- Heineken Balaton Sound vítá na festivalové pláži druhou vlnu hvězd: Amelie Lens, Adam Beyer, Stephan Bodzin live, Maceo Plex, Vintage Culture a mnoho dalších (13.02.2024 10:16)
- Balaton Sound oznamuje první část programu! Na pláž přijedou Marshmello, Timmy Trumpet, Paul Kalkbrenner nebo James Hype (05.12.2023 19:48)
- Poslední řadovka P!nk "Trustfall" vychází v reedici se živáky i novými songy (04.12.2023 10:27)
- Nové desky 44/2023 - od Cold War Kids přes Jung Kooka po Static-X (08.11.2023 21:30)
- Největší plážový festival otevře letní sezónu. Na Balaton Soundu vystoupí i český DJ Viiito (03.06.2023 11:47)
- Největší beach festival Balaton Sound otevře své brány už na konci června. Tady jsou tipy proč začít léto právě na pláži Balatonu (26.05.2023 16:04)
- Největší evropský plážový festival Balaton Sound oznamuje druhou vlnu účinkujících (10.02.2023 12:56)
- Symfonická Lucie startuje v top desítce českého albového žebříčku, vede Viktor Sheen (05.01.2023 16:08)
- Český albový žebříček prozrazuje, že pod vánočními stromečky bude nejčastěji deska Kabátu (22.12.2022 08:00)

ALBUM TÝDNE 39/2024

London Grammar
The Greatest Love

Anglická indiepopová formace London Grammar patří mezi kapely, u nichž máte pocit, že by měly být slavnější, než jsou. Přitom trojice dosud představila řadu skvělých singlů jako "Nightcall", "Metal & Dust" nebo "Big Picture" a spoustu dalších. Změní to nové album "The Greatest Love"?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Po 30.09.
Tindersticks (UK) (Divadlo Hybernia, Praha)
Čt 03.10.
Mighty Oaks (DE) (Palác Akropolis, Praha)
Pá 04.10.
Tereza Mašková (CZ) (Velký sál Lucerna, Praha)
Pá 04.10.
Maceo Plex (US) (Roxy, Praha)
Ne 06.10.
The Bygones (US) (Chapeau Rouge, Praha)
St 09.10.
Lindsey Stirling (US) (O2 Universum, Praha)
Čt 10.10.
Picture This (IRL) (MeetFactory, Praha)
Čt 10.10.
Fun Lovin’ Criminals (US) (Sono Centrum, Brno)
Pá 11.10.
Duff McKagan (US) (Sono Centrum, Brno)
Ne 13.10.
Bryan Adams (CAN) (Winning Group arena, Brno)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Vladimír Mišík Prince Justin Bieber The Prodigy Linkin Park Lucie Vondráčková Taylor Swift Madonna Dua Lipa Queen David Gilmour Oasis Billie Eilish Coldplay Ed Sheeran Abba Biffy Clyro Viktor Sheen The Beatles BTS
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2024 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe