The Offspring se v říjnu vrátí albem "Supercharged"

16.07.2024 15:31 - Jaromír Koc | foto: Rock For People

Pokud jste si mysleli, že The Offspring budou do budoucna těžit už jen z úspěchu let dávno minulých, jste vedle. Již v říjnu vyjde jejich jedenácté studiové album, které pojmenovali "Supercharged".

The Offspring - Supercharged
© Universal Music
"Chtěli jsme natočit desku, která bude obsahovat čistou energii - od začátku do konce," uvádí v tiskové zprávě sama kapela a slibuje celkem deset písní, které mají za úkol posluchačům především dodat pozitivní náladu. Že to pánové myslí vážně, naznačuje již pilotní, hodně chytlavý singl "Make It All Right", který si můžete poslechnout pod článkem.

Natáčení nové řadovky probíhalo mezi srpnem 2022 a květnem tohoto roku a půjde o první nahrávku, na které se představí i nové kapelní posily, jmenovitě baskytarista Todd Morse, multiinstrumentalista Jonah Nimoy a bubeník Brandon Pertzborn.

K fanouškům se album dostane 11. října nejen digitálně, ale samozřejmě i na fyzických nosičích. Krom CD bude "Supercharged" k mání i na vinylech různých barev. Krom černě půjde například i duhově modrou, kobaltově modrou, safírově modrou nebo barvu ledovce.

Finální tracklist desky nabídne tyto songy: Looking Out For #1, Light It Up, The Fall Guy, Make It All Right, Ok, But This Is The Last Time, Truth In Fiction, Come To Brazil, Get Some, Hanging By A Thread, You Can't Get There From Here.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY