Jamie Bower sází v silné baladě "Home" na kouzlo textu

05.06.2024 17:39 - Kateřina Spacek | foto: Wanda Martin

Jamie Bower patří mezi herce, kteří nedokáží posedět v klidu a nic nedělat. A tak když zrovna nestojí před kamerou, popadne kytaru a pustí se do skládání. Jeho dřívější kapela Counterfeit už sice neexistuje, Bower ale na hudbu nezanevřel a vydal se na sólovou dráhu.

Loni nám představil skladby "I Am" a "Heaven In Your Eyes", v letošním roce se prozatím podělil o písničku "Death / Rebirth" doplněnou o povedený temný videoklip, ve kterém dokonce připomínal slavného Hannibala Lectera. Tyto songy nyní následuje novinka "Home".

A i tentokrát se jedná o povedený kousek. Zpěvák se v něm uchýlil spíše k žánru country-rockové balady, ve které nechává vyniknout svůj jedinečný vokál za doprovodu kytar. A pozadu nezůstává ani působivý text, v němž se rodák z Londýna vyžívá.

"'Home' je o hledání domova, ať už jde o pocit, že jste s někým nebo něčím, a o klidu, který s tím přichází. O touze najít své místo na světě, takříkajíc vlastní zemi. Doufám, že se vám písnička bude líbit," vzkázal Bower fanouškům.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY