Z Hentai Corporation odchází po Durexovi i klávesák Adam

03.06.2024 14:07 - Hana Bukáčková | foto: Tomáš Parkan / musicserver.cz

U Hentai Corporation proběhla další škatulata, hejbejte se. Uplynul sotva čtvrtrok a kapela pro své fanoušky připravila další nemilé překvapení. Po baskytaristovi Durexovi ze skupiny odchází i klávesák Adam Novotný, kterému kolegové neřekli jinak než Adoš či Pavarotti - dle jeho vizáže připomínající slavného operního pěvce.

V oficiálním stanovisku na sociálních sítích stojí: "Přátelé, další velká rána. Už sa to sype. Po Durexovi opouští naše řady po šesti letech milovaný kámík a vetešník Aďošek. :( Snažili jsme se všemožně vymyslet, jak vyjít vstříc Adošovu teranapranýmu diáři (rodina a další hudební projekty), ale prostě je to unreal. Chceme dodělat desku a valit dál, ale s časovými možnostmi Ádi je to prostě nereálný v nějakém rozumném horizontu. Je to megaškoda, protože pecky, který jsme už přes časový obtíže připravili, jsou totální kult. Ale už to prostě nešlo. Rozcházíme se v dobrém, jsme stále kámíci. Aďa s námi dohraje léto a případně podzim a my se budeme snažit najít novýho člena ansámblu, který trhá kloaky, abychom vám udělali dobře nejen na tschoraka. pa na pikatschu."

Nezbývá než bratrům Škarohlídovým a spol. držet palce, aby brzy našli adekvátní náhradu, stále jeli svůj dravý rock'n'roll na plné obrátky a natočili další nadupané album, ze kterého si všichni sednou na zadek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY