Imagine Dragons se v romantickém klipu k "Nice to Meet You" vydávají do baru poznat novou lásku

29.05.2024 13:41 - Kateřina Spacek | foto: Marie Trávníčková / musicserver.cz

Multiplatinoví Imagine Dragons, držitelé ceny Grammy, dali o nastolení své nové éry vědět už v polovině března. Formace krátce poté představila první singl "Eyes Closed", který se objeví na jejich nové desce "Loom". Partička premiéru svého šestého alba naplánovala na 28. června.

Skupina nyní představuje další ukázku z chystané studiovky. Energický song "Nice to Meet You" v sobě nese známky funku. Svěží melodii podtrhává optimistický text, který vypráví o slabostech a kráse v počátečních fázích vztahu.

Draci ke skladbě také odhalili doprovodný videoklip, který režíroval dlouholetý spolupracovník kapely Matt Eastin. Děj se odehrává v nostalgickém prostředí retro baru a zachycuje magnetické první setkání zpěváka Dana Reynoldse a jeho nové lásky. A dvojice se záhy pouští do tance.

Horečka sobotní noci? I tak by se dal definovat snímek, ve kterém frontman formace po boku neznámé tanečnice předvádí svůj taneční um, podobně jako v sedmdesátkách John Travolta a Karen Gorney ve stejnojmenném filmu. Přinese ale Reynoldsův příběh happy end? Kdo ví. Zatím to vypadá, že se novinka nese v duchu carpe diem a nic neřeší.

Bohužel se to samé nedá úplně říct o písničce. Ta je sice chytlavá a působí letně, ale málokdo by v ní hledal ty staré dobré Imagine Dragons.

Snad na "Loom" najdeme i lepší písně. Tracklist kolekce bude každopádně tento: Wake Up, Nice To Meet You, Eyes Closed, Take Me To The Beach, In Your Corner, Gods Don't Pray, Don't Forget Me (Just Yet), Kid, Fire In These Hills, Eyes Closed (feat. J Balvin).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY