Twenty One Pilots v posmutnělé "The Craving" ukazují, jak umí vyrábět broky

23.05.2024 14:39 - Kateřina Spacek | foto: Marie Trávníčková / musicerver.cz

Duo Twenty One Pilots se krátce před vydáním nové desky "Clancy" (v pátek 24. května) podělilo o skladbu "The Craving". Jedná se o poslední ochutnávku, kterou kapela zveřejnila před vydáním elpíčka, a následovníka singlů "Backslide", "Next Semester" a "Overcompensate".

Nejnovější song dvojice představila živě už začátkem května na vyprodaném londýnském koncertě v Electric Ballroom. Emocemi nabitá novinka, která začíná až zasněně, se okamžitě začala těšit velké popularitě. Zatímco pilotní singl "Overcompensate" kypěl energií, který donutil všechny fanoušky k hypu, novinka působí jako její přesný opak. V žádném případě to ale neznamená, že by se skladba skupině nepovedla. Jen se jedná o plíživou baladu, na které u ní nejsme příliš zvyklí.

Twenty One Pilots se po šesti letech vracejí do Prahy

Dvojice z Ohia se k nám vrátí po dlouhých šesti letech v rámci svého "The Clancy Tour". V její diskografii již v pořadí sedmý titul představí posluchačům 12. dubna 2025 v pražské O2 areně.

Písničku doprovází videoklip, který se nese v podobně zasněném duchu jako sama skladba. Tyler Joseph a Josh Dun se v něm ocitají v dílně, kde Ty vyrábí broky, zatímco jeho spoluhráč ze dřeva vytváří truhličku. Tu pak dvojice společně naplní a vydá se na louku, kde už stojí několik zvláštních mužů v černém. A pointa? Na tu se podívejte sami. Pak si klidně pusťte i videoklipy ke zmíněným předchozím singlům.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY